- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
bu güzeldi
eskiden erkan yolaç vardı belki sizler hatırlamazsınızbu güzeldiabi bu durum @takas için geçerli tam benim düşüncelerimi dile getiriyor bana da katılmak kalıyor
![]()
ikisi birbirini tamamlıyo işte abi
vadi genel sohbet konusuna pozitif enerji pompalayan iyimser kardeşlerimdir onlarikisi birbirini tamamlıyo işte abi![]()
aynen abi aramızdan çıkan gül taneleridir onlar bizse dikenvadi genel sohbet konusuna pozitif enerji pompalayan iyimser kardeşlerimdir onlar![]()
doğrudur ilk kez duyuyorum bu ismide yazıdaki ana fikri anladım mesaj anlaşıldıeskiden erkan yolaç vardı belki sizler hatırlamazsınız)) KAFAYI EMME BASMA TULUMBA GİBİ SALLAMAK deyimini çok kullanırdı
))))erkanyolaç'ın evet hayır yarışmasında yapmamamızı istediği harekettir..dokuz kusurlu hareket gibisinden birşeydir..acaiptir..
evet hayır dememeye çalışan bir bireyin son kaçış yollarından biridir.. kişi olayla ilgili verdiği onayı kafa hareketiyle yapardı
yani kısacası o yıllarda tam seni anlatmış büyük usta
![]()
tebrikler aga inşallah kalıcı olursun kolay kolay gaza gelme ve kopya konu açma yeterFavori üye oldum![]()
hiç dikensiz gül olur mu?aynen abi aramızdan çıkan gül taneleridir onlar bizse diken![]()
ÇAYLAK üyeliği come back bir iki provakasyona bakarFavori üye oldum![]()
eyvallah agaaynen abi aramızdan çıkan gül taneleridir onlar bizse diken![]()
ikisinede abi gülü seven dikenine katlanır derler o hesapEyvallah dikene mi? güle mi ?![]()
gülü seven dikenini görmez. çünkü, aşkın gözü kördür.görmediği bir şeye de katlanmak zorunda kalmaz. ...sizdeki hesapta bu hesap olsa gerekikisinede abi gülü seven dikenine katlanır derler o hesap![]()
beni bu laflarla resmen gömdün abi ya 😀 altından çıkmaya çalışmayacam zira daha fazla batmaktan korkuyorumgülü seven dikenini görmez. çünkü, aşkın gözü kördür.görmediği bir şeye de katlanmak zorunda kalmaz. ...sizdeki hesapta bu hesap olsa gerekyalnız dikkat o gül gün geçtikçe kaktüse dönüşmek üzere ... kaktüsü sevenin vay haline
![]()
asla sizleri kırmak deil amacım biliyorsun deil mi? sadece birbirimize takılıyoruzbeni bu laflarla resmen gömdün abi ya 😀 altından çıkmaya çalışmayacam zira daha fazla batmaktan korkuyorum
abi senden öğrenicek çok şeyimiz var ben bu seviyeden çok memnunum aramızda bu tür şeylerin konusu dahi olmazasla sizleri kırmak deil amacım biliyorsun deil mi? sadece birbirimize takılıyoruz))))birde sizlerden büyük olduğum için bu kadar large davranıyorum sizlerin engin hoşgörünüze dayanarak
))