Beren Saat'den Berkin Elvan Mesajı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,029
Puanı
1,061
Gezi Olayları sırasında kafasına isabet eden gaz kapsülü nedeniyle ölen Berkin Elvan'ın doğum günüydü bugün.
''Doğum günün kutlu olsun Berkin'' hashtagini kullanan isimlerden biri de ünlü oyuncu Beren Saat oldu. Beren Saat, instagram hesabından Berkin Elvan'ın fotoğrafını paylaştı.
fft16_mf3077624.Jpeg

@destere @Forumdash @Çiğdem- @Nisa @SelinÇ. @gizem ak @mrt-06 @Bully @sokak sanati @gözlemci @denizz19 @HachiKo @Harunnn60 @KayıpSehir @Yiğitt @sürgünüm

çocukta yaşta öldürülen birini anmış her insanın yapabileceği gibi, ne var bunda. allah rahmet eylesin berkin'e

Son düzenleme:
Dün görmüştüm instagram'da. Çocuk haklarına duyarlı Beren'im benim.:):bhr:

Bu kadar kişinin haksız olduğunu düşünmüyorum, terörirst olsa anlardık. Beren Saat'i destekliyorum.

Yaptığı ne olursa olsun ölen kişi sonuçta bir çocuk. Dün Beren'in ve Sedef'imin bu paylaşımlarını görünce destekledim ben de. :)

Her ne olursa olsun ölen bir çocuğu anmasında ne gibi bir sakınca var ben anlamadım? İnsani bir şey yapmış helal olsun Beren'e. :)

Birşey yazacam konu uzayacak lütfen cevap yazmayın sadece çocuk diye arkasına sığınıyorsunuz birsürü çocuk ölüyor hangisi anılıyor çanakkale savaşında 14 yaşında vurulan askerlerimizde çocuktu ...

Beren'e sevgim kat kat arttı.Ayrıca çocuk yaşta ölen birini anmış,siz ne demişsiniz?Beren'i destekliyorum #BerkinElvan16Yasında

Beren'in 3 dizisi de Kurtlar Vadisini bir şekilde geçti o yüzden yaptığını doğru bulmadım.

(Diye mesaj atanları da bekliyorum)