Yazdım gitti.Bende oynamak isterim ama yüzümü eskitmek istemiyorum o nedenle hayırlı olsun deyip geçiyorum.![]()
Yazdım gitti.Bende oynamak isterim ama yüzümü eskitmek istemiyorum o nedenle hayırlı olsun deyip geçiyorum.![]()
O zaman sen de zamanında okursun.@aserat54 yeni bölüm yayınlandığında profilime girip de okur musun diye yazma sakın![]()
Yazdım gitti.![]()
Ben de projeye hemen başlamayı düşünmüyorum zaten. Belki Şubat'ta olur, belki daha sonra.Bölümleri okuyamam bak sonra ıstarcı olma.![]()
Ben de projeye hemen başlamayı düşünmüyorum zaten. Belki Şubat'ta olur, belki daha sonra.![]()
Bir süre ara verip daha güzel bölümlerle çıkmak istiyorum. Bazıları okumuyor. Ki kitlemin yarısı dağıldı zaten.Olabilirde sen ne ara Aşkın Alfabesini sezon arasına soktun.![]()
Bir süre ara verip daha güzel bölümlerle çıkmak istiyorum. Bazıları okumuyor. Ki kitlemin yarısı dağıldı zaten.![]()
Ancak ben zorlayınca okuyabiliyorsunuz, haber versem bile umrunuzda olmazdı.Biz niye haberdar değiliz.![]()
Ancak ben zorlayınca okuyabiliyorsunuz, haber versem bile umrunuzda olmazdı.![]()
Senin yüzleşmende ara vermişti, merak ediyorsundur az çok.Peki.Hafızası kaybolda ara verdi iyi durum.
![]()
Senin yüzleşmende ara vermişti, merak ediyorsundur az çok.![]()
Teşekkürler.Basarilar.
Yazıyorum hemen.
Tamam.Yaz ulan yaz benide yazgirdiğimde bakarım
Hayır, bu bir dizi olacak. Dizi için kurmaca bir reality formatı. Onun gibi bir yarışma değil yani.Eğer MusicSurvivor gibi yarışmayacaksak Beni de ekleyebilirsin@aserat54