şu elem keder de bir bitmedi be neyse güzel bir yazı olmuş
Senarist Yılmaz Şahin'in etkisiyle
Senarist Yılmaz Şahin'in etkisiyle
tabisi de öyle sonuçta hikayeni kontrolü ondaydışu elem keder de bir bitmedi be neyse güzel bir yazı olmuş
Erkekneyın parlagı anlamadım
Bu haberlerin bitmesi gerekiyor.neyin gerekmesi melun
forumu total d haberlerine mi bırakayımBu haberlerin bitmesi gerekiyor.
Farkı kanal d.forumu total d haberlerine mi bırakayım
aaaaa 😱 anladım canım şimdi 🙂Baya baya dizi iyiydi her anlamda, önüne çıkan engellere engel olarak ilerledi .)
Erkek
Yani sana yakışıklı erkekleri daha çok seviyorsun diyor Çiğdem gibi yaniaaaaa 😱 anladım canım şimdi 🙂
eee bunda nevar canımm normal degılmı hayır kadınlardan hoslanacakkadar kafamı sıyırmadımYani sana yakışıklı erkekleri daha çok seviyorsun diyor Çiğdem gibi yani
Normalde siz yakışıklı erkek olunca hareketlerinz filan değişiyoreee bunda nevar canımm normal degılmı hayır kadınlardan hoslanacakkadar kafamı sıyırmadım
sorma sorma yaa otobusdegorunca rahat bıle oturamıyorum devamlıcocuga bakasım gelıyor ama sonra cocugun havalara gırmesınden korkuyorum bakmayı kesıyorumNormalde siz yakışıklı erkek olunca hareketlerinz filan değişiyor
sorma sorma yaa otobusdegorunca rahat bıle oturamıyorum devamlıcocuga bakasım gelıyor ama sonra cocugun havalara gırmesınden korkuyorum bakmayı kesıyorum
sizne anlarsınız bızım halimizden gercı ben oyle suslenmeye karsıym hep aynıyımdır kuafore gıdıp suslenıp puslenırsem ozaman benım havamda ayrı olur karsıma bradpıt cıksa bakmam ahahy