Bir Ayda 7 Dizi Daha Ekrana Veda Etti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
thumbnail_1420106257.jpg

Yeni sezon içinde Aralık ayınıda sonlandırdık. Dizi kıyımları Aralık ayında da devam etti. Her ay birçok dizinin bittiği sezonu geçirirken, Aralık ayında ise 7 dizi daha ekrana veda etti.

Star Tv'nin 2 dizisi, Show Tv'nin 2 dizisi, TRT1'in 1 dizisi, Fox Tv'nin 1 dizisi ve Kanal D'nin 1 dizisi daha final yaparak ekranlara veda etti.

1) Reaksiyon : Sezonun en iddialı dizisi olan Reaksiyon final yaparak ekranlara veda etti. En pahalı yapım olarak adından sıkça söz ettiren dizi istenilen reytinglere ulaşamadı ve final yaparak ekrana veda etti.

2) Fatih Harbiye : Show Tv'nin sevilen dizisi Fatih Harbiye'de reytinglere yenik düştü. Dizi Fox Tv'de yayına başlamış daha sonra Show Tv'ye geçmişti. Bu sezon reytingleri bir türlü istenileni veremeyince dizi final yaparak ekrana veda etti.

3) Hayat Ağacı : TRT1'in iddialı dizisi Hayat Ağacı'da reytinglere yenik düştü. İddialı kadrosu ile büyük dikkat çeken dizi final yaptı.

4) Günahkar : Fox Tv'nin bu sezon için en iddialı dizisi Günahkar istenileni veremeyince final yaparak ekranlara veda etti. Dizi tanıtımları ile büyük ilgi görmesine rağmen istenileni veremedi.

5) Galip Derviş : Kanal D'nin 3 sezondur büyük ilgiyle izlenen dizisi Galip Derviş final yaparak ekranlara veda etti. Dizi son sezonu ile bir türlü istenilen reytinglere ulaşamamıştı.

6) Urfalıyam Ezelden : Gold Film imzalı dizi Kanal D'de yayına başlamış ardından Star Tv'ye transfer olmuştu. Dizi iki kanalında da istenileni veremedi ve final yaparak ekranlara veda etti.

7) Ezra : Show Tv'nin yeni sezon iddialı dizilerinden Ezra yayından kaldırıldı. Dizi reytinglere sadece iki bölüm dayanabildi. İkinci bölümün sonunda dizi yayından kaldırıldı.

Aralık ayı içinde de böylece 7 dizi daha ekranlara veda etmiş oldu. Ekim ayında 9 dizi, Kasım ayında 7 dizi, Aralık ayında 7 dizi bitirildi. Toplam 23 dizi ekranlara veda etti. En fazla dizi bitiren kanallar ise 5 dizi ile Star Tv ve Atv oldu. İşte kanalların dizi bitirme tablosu :

KANAL ADIEKİM AYINDA BİTİRİLEN DİZİ SAYISIKASIM AYINDA BİTİRİLEN DİZİ SAYISIARALIK AYINDA BİTİRİLEN DİZİ SAYISITOPLAM BİTİRİLEN DİZİ SAYISI
KANAL D 2 1 1 4
STAR TV - 3 2 5
SHOW TV 1 - 2 3
ATV 3 2 - 5
FOX TV 1 1 1 3
TRT1 2 - 1 3
TV8 - - - -

@Yiğitt ellerine sağlık kardeşim çok güzel olmuş.Reaksiyon,Hayat Ağacı,Ezra ve Günahkar dizilerinin bitmesine çok üzüldüm,özellikle Reaksiyon'un çok emek verildi,çok para harcandı emeklerine yazık oldu.:)

En çok Galip Derviş ve Urfalıyam Ezelden için üzüldüm. Kesinlikle bitirilmeyi hak etmiyorlardı. Neyse, tüm dizilere çok geçmiş olsun. Umarım yeni yılda bu ani vedalar azalır.

3 ayda 23 dizi bitmiş.Gerçekten kanallara bir şey diyemiyorum.Kanalların baya gözleri aç gibi.Bu kadar çok bitireceksen az ve öz yap da izleyiciler üzülmesin.Bu arada Aralık ayında en çok Ezra'nın bitmesine üzüldüm.

Bu arada eline sağlık @Yiğitt

Eline sağlık @Yiğitt :)

Bitirilen dizilerden en çok Ezra'ya haksızlık oldu diye düşünüyorum çünkü 2. bölümde yayından kaldırılmak hiç doğru birşey değil. En az 5 bölüm beklemeleri lazım, belki yükselecek.

En çok Galip Derviş ve Urfalıyam Ezelden için üzüldüm. Kesinlikle bitirilmeyi hak etmiyorlardı. Neyse, tüm dizilere çok geçmiş olsun. Umarım yeni yılda bu ani vedalar azalır...
Yeni sezonda çok daha dizi başlıyor,dizi bitimleri devam edicek gibi,ama inşallah olmaz.:)

Eline sağlık @Yiğitt :)

Bitirilen dizilerden en çok Ezra'ya haksızlık oldu diye düşünüyorum çünkü 2. bölümde yayından kaldırılmak hiç doğru birşey değil. En az 5 bölüm beklemeleri lazım, belki yükselecek

Bu kanalların hiçbir emeğe saygısı yok,o kadar emek verdiler diziye,yaptıklarına bakın 2 bölümde bitiriyorlar,reytingleri de yükselmişti.

Emeğine sağlık @Yiğitt

Fox 3 ayın toplamında en az dizi bitiren kanal olmuş tıpkı en çok izlenen kanal olduğu gibi.:Z