Niye ben Hazal'ı seviyorum diye her dizisini izlemem mi lazımAaa Hazal ın çıkış yaptığı diziyi izlemedin 0-o valla Hazal kaya görse şaşırır kalırdı benim gibi![]()
aşk-ı memnudan önce de yasak aşk üçgenleri olan diziler varidiAynı senaristlerin yazması şart mı?Aşk-ı Memnu'ya benzeyip benzemeyeceği önemli.
![]()
öyle deniyirmeryem, orta yaşlı adam ve o adamın manevi oğlu arasında mı bir aşk üçgeni olacak![]()
melunlardan her şey beklenir@xemrexxx kötü yorumlar gelmeye başladı![]()
meryem varsa tabi konuşulacakMilletin işi gücü yok bunu mu konuşmuş tümgün.Mero yine tükenecek gibi.
![]()
senden de beklenen hareket iddia üzerine hemen anti hüloğist birini karalamakMeryemden beklenen hareketler)))
Saçma bir senaryo adam kendi ikna edemediği birini kizin tanımadığı bir başkası nasıl ikna edecek hikaye şöyle olsa mantıklı kız hemşire değilde doktor olur adamın hastalığına iyi gelir ikna ederler hastalıktan dolayı diğer turlu kadın adamın kapatması olması için yanina çağırıyor gider mi))))
Sana anlamadan yorum yapmama yasağı getiriyirum )))burada kimi kotulemisim yahu. Sadece senaryoyu eleştirmişim.senden de beklenen hareket iddia üzerine hemen anti hüloğist birini karalamak![]()
ondan panpa ondanSana anlamadan yorum yapmama yasağı getiriyirum )))burada kimi kotulemisim yahu. Sadece senaryoyu eleştirmişim.
İnşallah bu kez anlamissindir)))ondan panpa ondan))
mahsun kırmızıgülün aynı senaryoları tutuyor yıllardırKonu direkt Aşk-ı Memnu gibi. Türk halkı bunları yemez, tutmaz bu dizi eğer gerçekten o kadar benziyorsa. Benim anlamadığım Haluk Bilginer Utanmazlar'da olmayacak mıydı bu proje nereden çıktı?![]()
oyuncu kadrosuna bağlı her dizinin ne olacağıNe olursa olsun asla bir Aşk-ı Memnu olamaz yanından bile geçemez.![]()
melun sen total d nin tut uçmasın meryem karşısında
Meryem gibi bir oyuncuyu Kanal D istemez zaten.melun sen total d nin tut uçmasın meryem karşısında![]()
ondan sonra tüm dizileri 3-4 reyting alırMeryem gibi bir oyuncuyu Kanal D istemez zaten.![]()
KVP de mi?ondan sonra tüm dizileri 3-4 reyting alır![]()
Olabilir zirvede mi zirvede.geçen sene 15 aliyidi şimdi 8![]()
sadece totalde zirvedeOlabilir zirvede mi zirvede.
Neyse konu dışına çıkmayalım.![]()