TWD ile South park ı unutmuşsunTebrikler GoT, Vikings ve Gotham'a.![]()
kalpten geçen gerçeklerle uyuşmuyorYa bence Thé walking dead 1.oldu
İzlediğim dizileri tebrik ettim onlarıda sen et.TWD ile South park ı unutmuşsun)
birde @OzaN ın haw mit yor çadırı vargerçi bu diziden hiç bahsetmesek daha iyi
kalpten geçen gerçeklerle uyuşmuyor![]()
böyle bir yetenek bana verilmişse ne mutlu bana aynı güzelliği üstüste yaşamak kadar muhteşem bişey yoktur
sadece erkeklerde değil mesela @Çiğdem- le @Tzira veya @SelinÇ ye sor onlarda khaleesi ye hayranonlarda onu ideallerindeki olmak istedikleri kahraman olarak görüyorlar?
bizse khaleesiyi elde edilecek kahraman olarak görüyoruz
ama sonuçta bir şekilde kızlarda erkeklerde kıza feci şekilde yanık![]()
agzına saglık canımmm
haklısın selinagzına saglık canımmmcok mıymıntı bırıne benzıyor
![]()
lafı neresinden anladın yinehaklısın selin) zaten @Çiğdem- mıymıntının teki çok güzel laf söyledin çiğdeme tebrik ediyorum seni
![]()
ben hep güzel tarafından anlarım lafılafı neresinden anladın yine![]()
iyi eetmiş beter olsun çirkinella.
sürünsün evde kalsıniyi eetmiş beter olsun çirkinella.![]()
niye kertenkele olmaya mı niyetin varsürünsün evde kalsınfındık tarlasında kertenkeleler kovalasın kızı
)))
vallahi güzel fikir kamufle bir şekilde çaktırmadan kıza yanaşırızniye kertenkele olmaya mı niyetin var![]()
ayol bızıbırbırımıze duşurucen o olacakhaklısın selin) zaten @Çiğdem- mıymıntının teki çok güzel laf söyledin çiğdeme, tebrik ediyorum seni
![]()
ay çok güzel olur kız kavgasıayol bızıbırbırımıze duşurucen o olacak![]()
canım uzaktan olmuyoro ısler sacbasa gırmedıkten sonra kıymetı yokay çok güzel olur kız kavgası![]()
ben ettirtirim kavgayıcanım uzaktan olmuyoro ısler sacbasa gırmedıkten sonra kıymetı yokzaten @Çiğdem- çiğdemcimle kavga etmeyız bızz🙂
senne belasın yaaa dusman basına vallaben ettirtirim kavgayı![]()
nerde o günlerayol bızıbırbırımıze duşurucen o olacak![]()
bizim olayda en ufak bir dahilimiz yok ? bu sefer çıban başı @SelinÇ
benden bahsetti?beyefendi derken kvp deki beyefendiyi kastettin galiba![]()