Çatlayan Çiğdem olsun pehh 😛@Çiğdem- artık daha çok çatlayacak meryemden sonra kızı da ünlü oldu her gün haberini açıcam
sanmiyim![]()
oyuncular kısmı belli olmadı genel sıralama varYine başaramadın o zaman.Göstersene haber:
çiğdemin çocuğu öyle güzel olmaz kiÇatlayan Çiğdem olsun pehh 😛
Kıskanıcağına buna benzer birşeyler üretme yolunda emin adımlar atabilir![]()
twitterda dedikodumu yapıyorlar forumda kpa ile dalga geçiliyormuş@Çiğdem- Emre ye dün gece birisi laf attı sen biliyor musun ?KPA ile uğraşmayin dediler
sizi takip ediyoruz dediler
oyuncular kısmı belli olmadı genel sıralama varoyuncular belli olsun açarım
çiğdemin çocuğu öyle güzel olmaz kihem kocayı nereden bulacak o
twitterda dedikodumu yapıyorlar forumda kpa ile dalga geçiliyormuş![]()
Kocası etken olsaydı zaten Meryem'in bebeğide dünyalar tatlısı olmazdıoyuncular kısmı belli olmadı genel sıralama varoyuncular belli olsun açarım
çiğdemin çocuğu öyle güzel olmaz kihem kocayı nereden bulacak o
twitterda dedikodumu yapıyorlar forumda kpa ile dalga geçiliyormuş![]()
ben o konuyuya çok güzel bir yorum yaptım uzunca okadar emek harcadım cnm@Çiğdem- Emre ye dün gece birisi laf attı sen biliyor musun ?KPA ile uğraşmayin dediler
sizi takip ediyoruz dediler
http://gecce.com/magazin/haber/2014te-magazinde-en-cok-konusulan-unlu-isimlerBana gönder işte ben açayım.![]()
meryemin genleri sağlam dişi ibrahim tatlıses gibiKocası etken olsaydı zaten Meryem'in bebeğide dünyalar tatlısı olmazdı
Eftürükten püfrükten bir koca bulacaktır bizim Çiğdemde napsın![]()
Neyse konuyu daha faza tatlı tatlı uzardı ama işim başımdan aşkınhttp://gecce.com/magazin/haber/2014te-magazinde-en-cok-konusulan-unlu-isimler
meryemin genleri sağlam dişi ibrahim tatlıses gibi![]()
kaliteden kaçış yokAy bu ne be Meryem bitti Lara mı başladı şimdi bide![]()
senin sedefi ve bebeğini kimse takmamıştıBu bebeklerin hepsi Meryem'den iyidir helal olsun.![]()
Ne alaka.senin sedefi ve bebeğini kimse takmamıştı![]()
lara şimdiden ünlüNe alaka.Baya konuşulmuştu.
Sedef'in bebeği çok daha tatlı bu Lara'dan.
![]()