2014'ün Yasadışı Olarak En Çok İndirilen Dizisi Game of Thrones

merhume dedin spoiler verdin hala kızı anılarında yaşatanlarada acı ve ızdırap verdin seni affetmiyoruz :))

tyrion la aksiyona girseydi bayağı bir canlanacaktıda :) cücenin orda insanlığı tuttu bir dahada sansa gibisini zor bulur böyle şans kırk yılda bir geçiyor insanın eline onuda değerlendirmek lazım tyrion orda akıllıca davranmadı ? :)

Girmesinler konuya onlarda.:F bende Robb'un merhum olduğunu öğrenerek izlemiştim 3x9'u ama sıkıntı olmadı.:F

4. sezondaki son anında verdi bence o tüyoyu ama bu sezon bir stark kaybedebiliriz. Umarım Arya yada Sansa olmaz.:( Jon Snow falan ölmesini diliyorum ama bu ikisinden biri olur olursa ve ben biterim.:T:
Aynen.. Annesine vurgun olan adamı koruyuşundan sonra bir uyanma ben de sezdim :)

Ben dizinin 4 sezonunu da yazın bitirdim hemen :) halen Starkların öldüğüne inanasım gelmiyor bir umut her an geri gelecekler gibi :(

Bizim dizilermizde ölen tekrar direbiliyor ya ilk sezonda Ned Stark öldüğünde hep tekrar girecek diye bekledim :(
Bir de üstüne Catelyn Stark ile Rob Stark çıktığında inanmamıştım
Ne yapacak çocuklar bir başına şimdi :T

merhume dedin spoiler verdin hala kızı anılarında yaşatanlarada acı ve ızdırap verdin seni affetmiyoruz :))

tyrion la aksiyona girseydi bayağı bir canlanacaktıda :) cücenin orda insanlığı tuttu bir dahada sansa gibisini zor bulur böyle şans kırk yılda bir geçiyor insanın eline onuda değerlendirmek lazım tyrion orda akıllıca davranmadı ? :)
Sen var ya @destere :F

Aynen.. Annesine vurgun olan adamı koruyuşundan sonra bir uyanma ben de sezdim :)

Ben dizinin 4 sezonunu da yazın bitirdim hemen :) halen Starkların öldüğüne inanasım gelmiyor bir umut her an geri gelecekler gibi :(

Bizim dizilermizde ölen tekrar direbiliyor ya ilk sezonda Ned Stark öldüğünde hep tekrar girecek diye bekledim :(
Bir de üstüne Catelyn Stark ile Rob Stark çıktığında inanmamıştım
Ne yapacak çocuklar bir başına şimdi :T

Aynen yaa tam bir faciaydı.:/ Bende Ned değilde Robb ve Catelyn Star öldüğünde fena olmuştum.:( Birde Catelyn son anda cengaverlikler falan yapmıştı.:T Arya ne yapacak diye baya hüzünlenmiştim.:T

Aynen yaa tam bir faciaydı.:/ Bende Ned değilde Robb ve Catelyn Star öldüğünde fena olmuştum.:( Birde Catelyn son anda cengaverlikler falan yapmıştı.:T Arya ne yapacak diye baya hüzünlenmiştim.:T
Ned in tekrar gireceğini düşünmüştüm
Aynen bi şok olmuştum zaten Robb ve Catelyn aynı anda ölünce hemen diğer bölüme geçmiştim ikisi de çıkınca kötü oldu :T
Umudum Brandon Stark bir bakarsın kartal olup onların gözünü oyar :A
( hani kartalların efendisi gibi bir şey olmuştu ya oradan aklıma geldi )

Ned in tekrar gireceğini düşünmüştüm
Aynen bi şok olmuştum zaten Robb ve Catelyn aynı anda ölünce hemen diğer bölüme geçmiştim ikisi de çıkınca kötü oldu :T
Umudum Brandon Stark bir bakarsın kartal olup onların gözünü oyar :A
( hani kartalların efendisi gibi bir şey olmuştu ya oradan aklıma geldi )

Brandon'da pek iş yok bence. Sempatik falanda değil. Bence Arya gelsin dağıtsın ortalığı.:F

Brandon'da pek iş yok bence. Sempatik falanda değil. Bence Arya gelsin dağıtsın ortalığı.:F
Yeni sezonla ilgili bilgiler gelmişti zaten orada Brandon pek ön planda olmayacak gibi birşeyler söylenmişti sanki
Arya ne yapacak bakalım
Dizide ne olacağı hiç belli olmuyor zaten beni de diziye bağlayan bu özelliği , o yüzden merakla izliyorum :)

Yeni sezonla ilgili bilgiler gelmişti zaten orada Brandon pek ön planda olmayacak gibi birşeyler söylenmişti sanki
Arya ne yapacak bakalım
Dizide ne olacağı hiç belli olmuyor zaten beni de diziye bağlayan bu özelliği , o yüzden merakla izliyorum :)

Aynen deli dehşet olaylar var dizide.:F

Brandon bu sezon hiç olamyacakmış ben o akdarını duydum ama 6. sezon büyük bir orduyla falan gelebilir öyle tahmin ediyorum.:F

Arya güçlü başlayıp kötü bitirecek bence sezonu.:(

Sen şimdi Cücenin insanlığı tutunca çok üzüldün değil mi ? :A

Aynen deli dehşet olaylar var dizide.:F

Brandon bu sezon hiç olamyacakmış ben o akdarını duydum ama 6. sezon büyük bir orduyla falan gelebilir öyle tahmin ediyorum.:F

Arya güçlü başlayıp kötü bitirecek bence sezonu.:(
Toplasın Kartal Krallığını bekliyoruz :lol:

GoT hak ediyor sonuna kadar :) 1-4-7 için sevindim :D 2012'den beri zirvede gerçi 2011'de zirvede Dexter varmış onu zirveden ittiği için de üzgünüm ama neyse :F