2014'ün Yasadışı Olarak En Çok İndirilen Dizisi Game of Thrones

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,001
Puanı
1,061
Başrollerinde Lena Hedaey,Peter Dinklage ve Emilia Clarke'ın yer aldığı Game of Thrones dizisi 2014'ün kaçak yollardan en çok indirilen dizisi oldu. Torrent Freak isimli sitenin haberine göre dizi en yakın rakibi The Walking Dead'e büyük fark attı.

1. Game of Thrones: 8.1 milyon
2. The Walking Dead: 4.8 milyon
3. The Big Bang Theory: 3.9 milyon
4. How I Met Your Mother: 3.5 milyon
5. Gotham: 3.2 milyon
6. Arrow: 2.9 milyon
7. Grey’s Anatomy: 2.8 milyon
8. Vikings: 2.7 milyon
9. Suits: 2.5 milyon
10. South Park: 2.4 milyon

20140410-game-of-thrones1.jpg

@destere @Forumdash @Çiğdem- @Harunnn60 @OzaN @Tolstoyevski @sokak sanati @sürgünüm

her ölümlü khaleesi yi tatmak istiyor bu durumda bu sonuç çok normal :))

Hakediyor ilk 2'deki yapımlar.:X

Bu arada Margaery benimde favorim ama 5. sezon sanki Sansa Margaery'yi geçecek gibi tabi Arya'yı saymazsak.:F

Başrollerinde Lena Hedaey,Peter Dinklage ve Emilia Clarke'ın yer aldığı Game of Thrones dizisi 2014'ün kaçak yollardan en çok indirilen dizisi oldu. Torrent Freak isimli sitenin haberine göre dizi en yakın rakibi The Walking Dead'e büyük fark attı.

1. Game of Thrones: 8.1 milyon
2. The Walking Dead: 4.8 milyon
3. The Big Bang Theory: 3.9 milyon
4. How I Met Your Mother: 3.5 milyon
5. Gotham: 3.2 milyon
6. Arrow: 2.9 milyon
7. Grey’s Anatomy: 2.8 milyon
8. Vikings: 2.7 milyon
9. Suits: 2.5 milyon
10. South Park: 2.4 milyon

Ekli dosyayı görüntüle 42383

@destere @Forumdash @Çiğdem- @Harunnn60 @OzaN @Tolstoyevski @sokak sanati @sürgünüm

Nasıl Thé walking dead geçiyor yahu
Her hafta reytingler de 1 walking dead yeni başlayan gotham 10 yıllık dizileri geçmiş nasıl ölüyor
Ben inanmıyorum en çok izlenen the walking dead :D

böyle bir yetenek bana verilmişse ne mutlu bana aynı güzelliği üstüste yaşamak kadar muhteşem bişey yoktur :)
sadece erkeklerde değil mesela @Çiğdem- le @Tzira veya @SelinÇ ye sor onlarda khaleesi ye hayran :) onlarda onu ideallerindeki olmak istedikleri kahraman olarak görüyorlar? :)
bizse khaleesiyi elde edilecek kahraman olarak görüyoruz :)

ama sonuçta bir şekilde kızlarda erkeklerde kıza feci şekilde yanık :)
hhaha kafayımı yedin sen @destere ben kadın oyuncuyu desteklicem ayoll nerde görülmüş böyle birşey :F:F:F

Gotham çok iyi başlamış. :)

TBBT burada da çok başarılı. :) (Gerçi çok istenen bir başarı değil ama olsun :D)

Grey's Anatomy ilgi çekici...

Sayıları sallamadılarsa ne olayım. :A

Game of thrones'in kileri hemen siliyorlardı geçtiğimiz sezon kesin bir sayıya o site bile varamaz bence. :)

@destere Sansa'da ki o soğuk güzellik zaten çok hoş.:love1: Benim Khaleesy'i geçmiş bir favorim artık Sansa. Dehşet bir role bürünecek zaten 5. sezon o beni çok heyecanlandırıyor. Bheliesla neler yapacak cidden inanılmaz olacak.:Z

Margaery, Arya, Merhum Ygritte, Sansa, Kızıl Kadın, Cercie, Khaleesi diye bir listem var artık.:Z

@destere Sansa'da ki o soğuk güzellik zaten çok hoş.:love1: Benim Khaleesy'i geçmiş bir favorim artık Sansa. Dehşet bir role bürünecek zaten 5. sezon o beni çok heyecanlandırıyor. Bheliesla neler yapacak cidden inanılmaz olacak.:Z

Margaery, Arya, Merhum Ygritte, Sansa, Kızıl Kadın, Cercie, Khaleesi diye bir listem var artık.:Z
ahh ahh ygritte yine gözlerim yaşardı :))

sansa her gittikçe dahada güzelleşsin açılsın saçılsın cillop gibi olsun bekliyoruz o günleri :))

Gotham çok iyi başlamış. :)

TBBT burada da çok başarılı. :) (Gerçi çok istenen bir başarı değil ama olsun :D)

Grey's Anatomy ilgi çekici...
gotham ın batman dan gelen bir seyirci altyapısı var onun yükselişi pekde büyük başarı değil bence asıl orda vikings in listede yer alışı bence büyük başarı belkide reklamı diğerlerine göre en az yapılanıdır yinede listeyi delmiş muhteşem gitmiş :)

south park ı listede görmekde güzel :))

sansa her gittikçe dahada güzelleşsin açılsın saçılsın cillop gibi olsun bekliyoruz o günleri :))

gotham ın batman dan gelen bir seyirci altyapısı var onun yükselişi pekde büyük başarı değil bence asıl orda vikings in listede yer alışı bence büyük başarı belkide reklamı diğerlerine göre en az yapılanıdır yinede listeyi delmiş muhteşem gitmiş :)

@yatutarsa bak Ygritte nasılda seviliyor.:love1::T: Andık merhumu yine iyimi. İçim patlayacak resmen şuan öyle hislendim.:(

Aynen Sansa bu sezon fena açılacak. Diyorlar Cercie'ye pençeyi takacak falan. Kötülükte Cercie'yi geçecek bir bir şeyler duydum.:Z

Vikings baya popüler oldu zaten ilk çıktığından beri. O nedenle beni pek şaşırtmadı o. Büyük prodüksiyonlu tarihi diziler ilgi görüyor genellikle. :)

böyle bir yetenek bana verilmişse ne mutlu bana aynı güzelliği üstüste yaşamak kadar muhteşem bişey yoktur :)
sadece erkeklerde değil mesela @Çiğdem- le @Tzira veya @SelinÇ ye sor onlarda khaleesi ye hayran :) onlarda onu ideallerindeki olmak istedikleri kahraman olarak görüyorlar? :)
bizse khaleesiyi elde edilecek kahraman olarak görüyoruz :)

ama sonuçta bir şekilde kızlarda erkeklerde kıza feci şekilde yanık :)
Khalesiii !!! :D

Hakediyor ilk 2'deki yapımlar.:X

Bu arada Margaery benimde favorim ama 5. sezon sanki Sansa Margaery'yi geçecek gibi tabi Arya'yı saymazsak.:F
Sansa buna göre daha iyi ve masum :)
Bu baya uyanık duruyor, her an ortalığı karıştırabilirim der gibi bakıyor :lol:

@yatutarsa bak Ygritte nasılda seviliyor.:love1::T: Andık merhumu yine iyimi. İçim patlayacak resmen şuan öyle hislendim.:(

Aynen Sansa bu sezon fena açılacak. Diyorlar Cercie'ye pençeyi takacak falan. Kötülükte Cercie'yi geçecek bir bir şeyler duydum.:Z
merhume dedin spoiler verdin hala kızı anılarında yaşatanlarada acı ve ızdırap verdin seni affetmiyoruz :))

Leydi Sansa'dan ataklar bekliyoruz biraz canlansa çok süper olacak :)
tyrion la aksiyona girseydi bayağı bir canlanacaktıda :) cücenin orda insanlığı tuttu bir dahada sansa gibisini zor bulur böyle şans kırk yılda bir geçiyor insanın eline onuda değerlendirmek lazım tyrion orda akıllıca davranmadı ? :)