Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ehliyete de girdik inş geçmişizdir

evet çünkü set fotoğraflar var
qmMJvV.jpg
l0jbbE.jpg
oY36Oq.jpg
ay31Yd.jpg
4ZrGzY.jpg
N9AOLN.jpg

Ya şimdi su Akifi Pusati biraz geri plana atsalar bolümde en fazla iki sahne de yer alsalar. Eskisi gibi full Polat-Erhan-Cahit üçlüsünü seyretsek ve Tilki-Sagir-Raskoln üçlüsü de ön planda olsalar Vadi o eski tadi verir ama bunlar PusatiAkifi cok one atiyorlar bu da aradigimiz tadi vermiyor malesef. Konseyinde acil kurulmasi sart kaç bölümdür konsey kurulamadi ulan bari 1 kişi seceydiniz da

geçen sezonun birçok bölümünü beğenmemiştim. bu sezon amonun gelişiyle bir nebze heycanlandım arada güzel bölümlerde izledim ama bu bölüme kötü demek bile övgü olur. senaristler ayrıldığı için kendine has anlatım diliyle gündemi ve yakın tarihi anlatım biçiminin kaybolmasıyla aslında kendi açımdan bu sezonun çok zor geçeceğini düşünmüştüm. bari yeni senarisler ( sadece selman kayabaşı birazda necati şaşmaz gerisini bilmiyorum) kaliteyi yükseltseler dedim oda olmadı. benim tek önerim ekip barışmalı .buna ne kadar inanmasamda .

diyelim 2015 yılı itibariyle kripteks geldi polata. yıllardan beri beklediğim an gerçekleşti diye sevinirim diyecem ama nafile. raci ve bahadır olsa tamam kalite ve senaryo yerlerde bile olsa kripteksin 2015 ve tapınakçılar ekseninde tekrar işlenecek olması beni heycanlandırır. ama yeni senaryo grubu bize ne anlatabilirki. bahadır ve raciye kızıyorum ama bu dizinin atmosferini ve omurgasını oluşturan onlar. eğer bu senaryo bu adamların elinde böyle hep kısır döngüler içerisinde yazılmaya devam ederse gerçekten boş yani bu sezonu izlemek. 12 yıllık çınarı yerle bir edecekler

son sözümde hanedanlık olaylarına lafım yok. lakin o kadar gereksiz karakterler ve replikler falan yazılıyor ki şaşırıyorum.

sahnelerin kalitesizliğini falan hiç söylemiyorum. oyunculuklar da çok kötü durumda.:(((((