'Kara Para Aşk' Gün Değiştirebilir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı sevilen dizide yeni bir gelişme ortaya çıktı!
Çarşamba akşamları yayınlanan 'Kara Para Aşk' ATV tarafından gün değiştirme kararı aldı.Sevilen dizinin yerine ise Limon Yapım imzalı Kara Ekmek dizisi yer alacak.
Dizinin hangi güne koyulacağı ise şimdilik belirsiz.
'Kara Para Aşk' yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 20.00'da ATV'de!
kara-para-ask_326796.jpg

beklenen süreç başlıyor galiba:))

pazartesi karadayı var
cuma medcezir var
salı kaçak var
geriye kalan günlerden pazarı bu dizi çıkaramaz yok olur :)
cumartesi ya da perşembe gibi gözkiyi
bakalım yurtdışına sattıkları gibi 50 bölümü tamamlayabilecekler mi :X

Sezon sonu zaten dizi bitecek, sezonu cikaracak reytingler alsakta sezonun ortasinda erken final yapmasa dizi.

İnternet te ki Dedikoducu Çocuk tarzında meşhur bir Twitter kullanıcısı vardı o duyurmuştu ama adını hatırlayamadım bir kaç gün oldu bu haberisöylüyeli ben yeni açtım zaten beklenen gelişmeydi :)
Kara Para Aşk ile ilgili böyle bir haber yok. Bir kişinin twitter'da yazmasıyla olmuyor. Yerine Kara Ekmek gelecek demişsinde o diziye boş gün mü yok. Kanalın Perşembe ve Cuma günleri bomboş duruyor. :)

Kara Para Aşk ile ilgili böyle bir haber yok. Bir kişinin twitter'da yazmasıyla olmuyor. Yerine Kara Ekmek gelecek demişsinde o diziye boş gün mü yok. Kanalın Perşembe ve Cuma günleri bomboş duruyor. :)
O günler yalnız baya riskli günler karşılarında iddialı rakipler var Çarşamba o güne göre daha boş gibi ilerleyen günlerde göreceğiz hayırlısı olsun :)

Haberde bi sorun yok hatta nerede karalama var ben hala cözeedim :) Fakat bu tür dedikodularda basligi "Kara Para Ask gün degistirebilir" diye sekillendirsek cok daha iyi olur aslinda. Resmi aciklamalarda "Kara Para Ask gün degistirdi" seklinde acilir.

@OzaN ne der acaba bu fikrime :)

Haberde bi sorun yok hatta nerede karalama var ben hala cözeedim :) Fakat bu tür dedikodularda basligi "Kara Para Ask gün degistirebilir" diye sekillendirsek cok daha iyi olur aslinda. Resmi aciklamalarda "Kara Para Ask gün degistirdi" seklinde acilir.

Başlığı bu şekilde değistirdim. Kesin olan bir şey yok. Twitterda ne kadar çok dedikodu haberi çıktığını herkes biliyor. :)

Gerçekten beni anlayan birinin olmasına çok sevindim.Bende saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyordum.Karalama gibi bir durum yok ortada çünkü haklısın konu başlığı değiştirilebilir şeklinde olsaydı çok daha iyi olurdu.Böyle düşündüğün ve bunu dile getirdiğin için teşekkürler keşke herkes böyle sağduyulu olsa :)

Boyle birsey olmaz bence. Poyraz Karayel'de Limon Film'in oda carsamba gunleri yayinlanacak sanmiyorum iki dizinin ayni gun yayinlanacagini. :)

Waow.:F Geçmiş olsun ama harbiden haketti.:F Bir türü tutunamadı 2. sezon.

Haberin dogru olduguna inanmiyorum gerci twitterdeki o dedikoducucocukun haberleri 90 % tutuyor

Ay yapim ve kanal gunuyle oynamaz cunku bu diziyi daha cok kotu etkiiler.Diyelim gun degistirdi .Hangi gun olacak? Persembe KVP ve Kocamin ailesi karsisinda sansi yok.Cumada oyle.Pazarda O hayat benim yukseliste.Cumartesi tutan dizisi var.Kaldi sali.O gunde o ses ve KYG karsisinda bir is yapmasi zor.
Kacakta nerdeyse KPA gibi reyting aliyor ama hala sali gunu kendi saatinde.

Dedikoducu Çocuk kim pardon? Dizinin yetkilisi mi yoksa ATV çalışanı mı? ayrıca profilinde de KARA PARA AŞK gün değiştirecek diye de bir twiti yok.Hadi diyelim Kara Ekmek dizisi çarşamba olarak açıklandı Kara Para Aşk çarşamba 2.kuşağa da geçebilir
Kara Para Aşk haberlerinin gördüğü ilgi ortada hal böyle olunca kaynak belli belirsiz her türlü haber açılır oldu konu kilitlenmeli @Yakamoz-Asi @mrt-06

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...