Meryem Uzerli'nin Dizisine Sürpriz Oyuncu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,608
Puanı
1,060
Yeni yılda Star Tv'de ekranlara dönmeye hazırlanan Meryem Uzerli'nin yeni dizisinden haberler gelmeye devam ediyor.

Son olarak başrol için Murat Yıldırım ile anlaşılan diziye ünlü bir isim daha katıldı.Dizide Murat Yıldırım'ın babası rolü için Haluk Bilginer ile anlaşıldı.Haluk Bilginer dizide Murat Yıldırım'ın manevi babası olacak. Ayrıca 2 oğlu daha olacak. Senaryo gereği Almanya'ya tedaviye giden Haluk Bilginer burada Meryem Uzerli'nin canlandıracağı karaktere aşık olacak.Dizide Murat Yıldırım'a aşık bir kadın daha olacak.
fdgfdgd.png

@destere @Forumdash @Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @sokak sanati @Nisa @gizem ak @SelinÇ. @Bully @yatutarsa @ozgur2113 @Yiğitt @denizz19 @Harunnn60 @KayıpSehir

Son düzenleme:
Haluk Bilginer, Shameless'in Türkiye uyarlamasında rol alacak. Bu haber doğru değil. :)

şubatta başlıcak dendi o dizi için hala hiçbir şy yok ortada ne kanal ne yapımcı doğruladı o habeeri de :)
Hürriyet gazetesinden iki yazar yazdı. Bunun üzerine Haluk Bilginer, Kaçak dizisinden ölerek ayrıldı. Meryem'in dizisi ise çıkmaz ayın son Çarşamba'sı yayınlanacak. :)

Hürriyet gazetesinden iki yazar yazdı. Bunun üzerine Haluk Bilginer, Kaçak dizisinden ölerek ayrıldı. Meryem'in dizisi ise çıkmaz ayın son Çarşamba'sı yayınlanacak. :)
valla hangisi ne zaman yayınlanacak bilmiyoruz :)) ayrıca sen diyinc baktım bugün hürriyette yer alan haberde ''iddaalara göre kanal d ye satıldı'' ''bir aksilik çıkmazsa haluk bilginer olacak'' diyor utanmazlar için :)))

valla hangisi ne zaman yayınlanacak bilmiyoruz :)) ayrıca sen diyinc baktım bugün hürriyette yer alan haberde ''iddaalara göre kanal d ye satıldı'' ''bir aksilik çıkmazsa haluk bilginer olacak'' diyor utanmazlar için :)))
Haluk Bilginer, Meryem'in dizisini bekleyemez yoksa Kaçak'tan niye ayrılsın? :)

Haluk Bilginer, Meryem'in dizisini bekleyemez yoksa Kaçak'tan niye ayrılsın? :)
meryemin dizisi eylüle kaldı haberi kesinmiş gibi konuşuyorsun öyle bir şey açıklanmadı dizi ile ilgil içok haber çıkıyor sadece:) ayrıca haluk bilginer paragöz biri değil doğru iş için bekler

meryemin dizisi eylüle kaldı haberi kesinmiş gibi konuşuyorsun öyle bir şey açıklanmadı dizi ile ilgil içok haber çıkıyor sadece:) ayrıca haluk bilginer paragöz biri değil doğru iş için bekler
Kaçak'ı izliyorumda söylüyorum diziden apar topar ayrıldı. Hem sadece Cengiz Semercioğlu yazmadı İzzet Çapa'da yazdı sen bu haberi nerden aldıysan fena sallamışlar. :)

Ben Murat Yıldırım'ın bu dizide olacağını hala düşünmüyorum.Çünkü 1 ay önce Cansu Dere'de Muratla yeni bir diziye hazırlanıyoruz demişti.

Aynen Shameless'ın yerli uyarlamasında oynayacaktı galiba. Bencede haber doğru değil.:):)

Ben de doğru olduğunu düşünmüyorum. Ama olursa çok iyi olur, orası ayrı. Hayırlısı olsun... :)

Aynen Shameless'ın yerli uyarlamasında oynayacaktı galiba. Bencede haber doğru değil.:):)
Meryemin dizisinde Haluk Bilginer gibi oyuncu yakisir zaten
Ben de doğru olduğunu düşünmüyorum. Ama olursa çok iyi olur, orası ayrı. Hayırlısı olsun... :)
ben halil ergun olur diyorum başroldeki ikiliden birinin babası olarak :F araplar şaşırtmadı ünlü birini baba yaptı