bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,401
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
İki sezon o ne iki bölümü.imdb de 2 bölüm gözüküyor dizi
İki sezon o ne iki bölümü.imdb de 2 bölüm gözüküyor dizi
Galavant bekleniyor, bence de güzel bir iş olacak.http://www.dizibox.org/yeni-yilda-diziboxda-sizleri-bekleyen-diziler-izle/
@OzaN @xemrexxx @sürgünüm @Forumdash @Çiğdem- @Harunnn60 @kaan955
yeni yılda yeni dizilerin toplu gösterimi varmış bu adreste , fragmanlarla birlikte bir göz attım çok güzel diziler bizi bekliyor özellikle ABC atakta gibi
bu dizilerin tanıtımı daha önce @OzaN tarafından bizim forumda yapılmıştı? ama burda toplu halde daha bir akılda kalıcı gibi duruyor
özellikle galavant adlı müzkal komedide kral karakterini canlandıran vatandaş çok renkli biri bunu izleyeceğim hem komedi hem müzikal
o sondaki dig diye bir dizi(sanırım dizi ) tanıtımı yapılmış onu daha önce duymamıştım gibi... nasıl bişey olacak acaba ? kanalı USA network muşGalavant bekleniyor, bence de güzel bir iş olacak.
Bu arada yarım saatlik dizi çekmişler resmen.
O kanaldan iyi bir iş çıkacağını sanmıyorum.o sondaki dig diye bir dizi(sanırım dizi ) tanıtımı yapılmış onu daha önce duymamıştım gibi... nasıl bişey olacak acaba ? kanalı USA network muş
fragmanlara bakılırsa sanki yeni dizilerin hepsi güzel gibi duruyor özellikle dram gizem gerilim türü diziler çoğunlukta ? tam bize göreymiş yeni dizilerO kanaldan iyi bir iş çıkacağını sanmıyorum.
sfyf yine iyi işler yapacak gibi :http://www.dizibox.org/yeni-yilda-diziboxda-sizleri-bekleyen-diziler-izle/
@OzaN @xemrexxx @sürgünüm @Forumdash @Çiğdem- @Harunnn60 @kaan955
yeni yılda yeni dizilerin toplu gösterimi varmış bu adreste , fragmanlarla birlikte bir göz attım çok güzel diziler bizi bekliyor özellikle ABC atakta gibi
bu dizilerin tanıtımı daha önce @OzaN tarafından bizim forumda yapılmıştı? ama burda toplu halde daha bir akılda kalıcı gibi duruyor
özellikle galavant adlı müzkal komedide kral karakterini canlandıran vatandaş çok renkli biri bunu izleyeceğim hem komedi hem müzikal
12 maymundu değilmi onun dizisi ? bu arada SFYF nedir ilk defa duydum böyle bir kanal )sfyf yine iyi işler yapacak gibi :
güzel kanal ama sana pek hitap etmez ortalama bilim kurgu dizileri var12 maymundu değilmi onun dizisi ? bu arada SFYF nedir ilk defa duydum böyle bir kanal )
Ben videoyu izlemedim hangi diziler var bilmiyorum o yüzden.fragmanlara bakılırsa sanki yeni dizilerin hepsi güzel gibi duruyor özellikle dram gizem gerilim türü diziler çoğunlukta ? tam bize göreymiş yeni diziler
better call saul zaten güzel olacak
12 maymun gizem,secret lies gerilim gizem , bir marvel e soğuk bakıyorum sanki the flash tarzı @Çiğdem- lik gibi duruyor ) birde backstorm ağır vasıta gibi ? yinede izlemeden karar vermeyeyim
uzaylıların fantazi dünyası geniştir benim bildiğim bunlar muttaassıp ( bu sözün tercümesini @beyazsoy a bırakıyorum kendisi osmanlıcayı şakır şakır ana dili gibi konuşuyor nede olsa ) uzaylılarmı ?güzel kanal ama sana pek hitap etmez ortalama bilim kurgu dizileri var
HBO nun bu sene yeni dizisi yokmu acaba ? ortalık ABC dizilerine kalmış HBO dan güzel ve kaliteli bir dizi bekliyorum12 Maymun ve Better Call Saul'u bekliyorum. Özellikle 12 Maymun için beklentim büyük, efsanevi filmin uyarlaması sonuçta. Filmi ilk izlediğimde çok sevmemiştim aslında ama sonradan beynime işlenmeye başlamıştı.
Onun haricinde sağlam bilimkurgu lar çıkarsa kaçırmam. Koskaca 2014 de adam akıllı bir bilimkurgu yoktu, Fringe, Flashforward, Terranova gibi.
lö totoş slap i duydun mu zachary quinto ile uma thurman varimiş başrollerde 8 bölümlük mini dizi olacakmış izlerim gibi ikisi de sevdiğim isimler @OzaN @TolstoyevskiHBO nun bu sene yeni dizisi yokmu acaba ? ortalık ABC dizilerine kalmış HBO dan güzel ve kaliteli bir dizi bekliyorum
senden duydum şimdi baktım biraz ama puanı çok düşüklerden? imdb amcan 7 buçuk puan vermiş diziyelö totoş slap i duydun mu zachary quinto ile uma thurman varimiş başrollerde 8 bölümlük mini dizi olacakmış izlerim gibi ikisi de sevdiğim isimler @OzaN @Tolstoyevski
Westworld gelecek yeni HBO bombası o.HBO nun bu sene yeni dizisi yokmu acaba ? ortalık ABC dizilerine kalmış HBO dan güzel ve kaliteli bir dizi bekliyorum
http://www.imdb.com/title/tt3476576/?ref_=fn_al_tt_1 hani la point ?senden duydum şimdi baktım biraz ama puanı çok düşüklerden? imdb amcan 7 buçuk puan vermiş diziye
ayrıca uma tuman ı sana bırakıyorum dizide Melissa George varmış melisayıda kendime alıyorum
'''Karanlık bir gelecekte geçecek dizi, zengin kesime hitap eden bir eğlence parkını mekan edinecek. Yapay zekaların kullanıldığı, gelen ziyaretçilerin katılabildiği oyunlarla dolu bu parkta; vahşi batı macerası sunan kısımda bir sorun ortaya çıkacak. Eğlenmeyi uman müşteriler, peşlerindeki silahlı nişancıdan kurtulmaya çalışacaklar.'''Westworld gelecek yeni HBO bombası o.
The Slap birde buna bak puanına ? benim 2011 model dizinin puanı var senin dizin 2015 modelmiş