Ayol dinlemedim ki şarkıyıDinlersem komaya girerim 1 hafta da çıkamambu sonuca mı vardın o mesajdan 😱
Ayol dinlemedim ki şarkıyıDinlersem komaya girerim 1 hafta da çıkamambu sonuca mı vardın o mesajdan 😱
totoş bünyen bu kaliteyi kaldıramaz haklısınAyol dinlemedim ki şarkıyıDinlersem komaya girerim 1 hafta da çıkamam
Ulan istanbulun son haftaki reytinglerine bak kim totoş anlarsıntotoş bünyen bu kaliteyi kaldıramaz haklısın
tabisi de senUlan istanbulun son haftaki reytinglerine bak kim totoş anlarsın
Paramparça total ab arasındaki fark 0.3tabisi de sen
ben dizileri değil seni kastediyorumParamparça total ab arasındaki fark 0.3
Ulan İstanbul arasındaki fark 0.5
Ayol benim neyim totoşBen tamamen kalite tarafındayımben dizileri değil seni kastediyorum
kanal fanı biri istrse muhteşem yüzyıl+yalan dünya+gönül işleri izlesin yine totoşturAyol benim neyim totoşBen tamamen kalite tarafındayım
Senden daha totoş yok forumda değil mi kız @Çiğdem- Oklavanı göster de şuna sussun
Ne alakası var sen pompyciği de geçtinkanal fanı biri istrse muhteşem yüzyıl+yalan dünya+gönül işleri izlesin yine totoştur
Ayol benim neyim totoşBen tamamen kalite tarafındayım
Senden daha totoş yok forumda değil mi kız @Çiğdem- Oklavanı göster de şuna sussun
yıldırım sen emreyle birlik olup üstüme geliyordun oyüzden seni korumucam ohh olsun sana brzda sen çek emreyi şimdikanal fanı biri istrse muhteşem yüzyıl+yalan dünya+gönül işleri izlesin yine totoştur