Fedai Dizisi Başlamadan Kaldırıldı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1419761347.jpg

Fox Tv'nin Cansu Dere'li ve Murat Yıldırım'lı Fedai dizisi başlamadan rafa kaldırıldı.

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Cansu Dere'nin bulunduğu dizinin Mart ayında Fox Tv'de başlaması bekleniyordu. Fakat dizi ani bir şekilde başlamadan yayından kaldırıldı. Neden olarak ise dizinin senaryosunun içlerine sinmemesi olarak söyleniyor.

Murat Yıldırım yakında Meryem Uzerli ile Star Tv ekranlarında buluşacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Meryem ve Murat:bhr:
Harika olacak bence ekrana kilitleyecekler izleyiciyi 🙂

Meryem ve Murat'i yakistiramadim. Cansu Dere ile daha uyumluydular. Ezgi Mola ile bile daha uyumlular .. Muratla hemen atlamis :(

Özelden sana yapımcının yaptığı açıklamalarının linkini atayım. Ben bugüne kadar tek yalan haber yapmadım. Proje ertelenecek dedim dün kimse inanmıyordu bugün doğru olduğu ortaya çıktı. :)
Yok inandim dun de dedim seni yalancilikla suclamiyorum. Bu diziyi çok ateşli savunuyordun ya ona lafım))

Yok inandim dun de dedim seni yalancilikla suclamiyorum. Bu diziyi çok ateşli savunuyordun ya ona lafım))
Baştan beri 40 defa söyledim sana kanallar 600-700 bin liralık proje istiyorlar bu dizinin bölüm maliyeti 1 milyon lirayı rahat aşıyor o yüzden kanal bulmada da sıkıntı çekti. Yoksa Murat&Cansu uyumu Meryem&Murat uyumundan daha önde bana göre. :)

Baştan beri 40 defa söyledim sana kanallar 600-700 bin liralık proje istiyorlar bu dizinin bölüm maliyeti 1 milyon lirayı rahat aşıyor o yüzden kanal bulmada da sıkıntı çekti. Yoksa Murat&Cansu uyumu Meryem&Murat uyumundan daha önde bana göre. :)
Kizma hemen maliyeti tutturmak kolay iş o işin bahanesi ikinci dünya savaşıni zaten iptal etiler daha neyin maliyetiymis)))