sosyal medya yasaklanmalı o zamanNeler olur kestiremiyorum. Birde Murat Beren olsa.
sosyal medya yasaklanmalı o zamanNeler olur kestiremiyorum. Birde Murat Beren olsa.
Murat-Beren zaten oldu sinemada Meryem'den iyi olmuştu yineNeler olur kestiremiyorum. Birde Murat Beren olsa.
sosyal medya yasaklanmalı o zaman
Murat-Beren zaten oldu sinemada Meryem'den iyi olmuştu yine
meryemle daha oynamadan nasıl karşılaştırdın nedir bu elem kederMurat-Beren zaten oldu sinemada Meryem'den iyi olmuştu yine
Meryem'e daha olgun görünümlü adamları yakıştırıyorum ben Meryem'e karşı bir şeyim yokmeryemle daha oynamadan nasıl karşılaştırdın nedir bu elem keder
meryemim oyunculuğu ile herkese yakışır en yeteneklisi kendisi ziraMeryem'e daha olgun görünümlü adamları yakıştırıyorum ben Meryem'e karşı bir şeyim yok
fanfinolarca evetmeryemim oyunculuğu ile herkese yakışır en yeteneklisi kendisi zira
hiç alakası yok aldığı ödüllerle kendini ispatladı fanfini ödüllerini de altın kelebeği de gazetecilerin verdiği ödülleri de antalya ödülünü de kaptı sultanımfanfinolarca evet
koskoca yapım şirketinin başka dizisi mi yok panpaBoşuna konuşuyorsunuz, Emrah O3 ile anlaştı
Bir Meryem'in dizisi bir de Kaderimin Yazıldığı Gün var işte Emrah ile yakışırlar bencekoskoca yapım şirketinin başka dizisi mi yok panpa
ne var bunda ay yapım 5 dizi yapıyor senede koskoca dev sermayeli o3 mü yapamayacakBir Meryem'in dizisi bir de Kaderimin Yazıldığı Gün var işte Emrah ile yakışırlar bence
Fedai'den mi bahsediyoruz?Dizi başlamadan yayından kaldırıldı bence ))) partner uyuşmazlığı bitmedi gitti
Yok abi ben meryem'in dizisinden bahsediyorum öylesine dedim ama uyuşmazlık bitmedi gittiFedai'den mi bahsediyoruz?
Murat Yıldırım'ı sevmedin mi?Yok abi ben meryem'in dizisinden bahsediyorum öylesine dedim ama uyuşmazlık bitmedi gitti
Yok abi keşke Murat olsa ama bir partner bulunamadı dizi başlamadan kalkacak ondan korkuyorum )))Murat Yıldırım'ı sevmedin mi?
Murat Yıldırım kesin ya. Konuyu okumadın mı?Yok abi keşke Murat olsa ama bir partner bulunamadı dizi başlamadan kalkacak ondan korkuyorum )))
Mine tugayi unuttunne var bunda ay yapım 5 dizi yapıyor senede koskoca dev sermayeli o3 mü yapamayacak
meryemime kıvanç ya da burak yakışır en olmadı murat yıldırım emrah da geelebilir dizisine abisi olarak gelsin ya da yardımcı başrol
Ben diğer konudan girdim aynı konu açıldı diye )) ama daha öncede çıktı sanki haberi ve yine net değildi .Dilerim bu sefer doğrudur artık başlasın dizi )))Murat Yıldırım kesin ya. Konuyu okumadın mı?