Bugüne Kadarki Her Şey İçin Çok Teşekkürler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Forumdaki rütbe değişiminin ilk ayağı yapıldı ve forumdaki görevlerine son verilecek arkadaşlar belirlendi. Aktif olmayan arkadaşların görevlerine son vermek durumunda kaldık. Hepsi ile de ilerde tekrar çalışmaktan mutluluk duyarız.

hbt : Forum içerisinde sevilen bir arkadaşımız olmasına rağmen sebep vermeksizin çok uzun bir süredir aktif olmadığı için görevi alındı. Yine bekliyoruz kendisini.
Woox : Kendisine verilen şansı iyi kullanamaması ve düzenli şekilde online olmaması nedeniyle görevine son verildi.
BêяK : Kendisi forum içerisinde çok sevilen bir arkadaşımız. Fakat online olamadığı ve uzun bir süre daha online olamayacağı için geçici olarak emekliye ayırdık kendisini. Fakat bu bir son değil tabiiki mutlaka yine bekliyoruz kendisini. Geldiğinde eski görevini alacaktır.

yaSSin : Forum tarihinin en başarılı yöneticilerinden biridir kendisi. Fakat son dönemde yeterli aktifliği gösteremediği için görevini almak durumunda kaldık. Geldiğinde kaldığı rütbeden ve kaldığı yerden devam edecektir. Mutlaka bekliyoruz kendisini yine.
тüяк_gєηç : Forum tarihinin bir başka en iyilerinden olmasına karşın son zamanlarda aktif olmamasından ötürü görevi donduruldu. Mutlaka yine bekliyoruz kendisini. Geldiğinde kaldığı yerden devam edebilir.
MiSs.TaKe : FF tarihinin en sevilen kişisidir heralde kendisi. Uzun süredir aktif olmadığı için görevini almak durumunda kaldık. Mutlaka beklediğimizi ve geldiğinde kaldığı rütbeden devam edeceğini söylememize gerek yok heralde.

Genel olarak hepsine de bugüne kadar kattıkları için teşekkür ediyoruz. Hepsini de yine aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtiyoruz :)

FF Üst Düzey Yönetimi

Son bir not: Diğer kişiler hakkında karar henüz verilmedi. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde o sonuçlar da açıklanacaktır. Sağlıcakla.

sinem'i ben de yeniden görmek isterim makara olur 😛 Tabi diğerlerini de...

Bugüne bitişik olacak Dil ve Anlatım ortalaması 99 olan insanım ben :D
(10. sınıfken,üstüne takdir bile almıştım :D)

Benim 9'da 4 beşim vardı başka yoktu: İngilizce,Dil ve Anlatım,Tarih ve Din :D 10'da matematikten 3 aldım ama o da ortalamamı 87'ye indirtti sadece ve takdir aldım :D 11,12 fena değildi ama o nalet matematik yüzünden 😛 Hayır anlamadığım Geometri süper matematik dandik hacı ya .D

Ben 9'dayken matematikten 01 aldım :D ikinci dönem de 69 falan aldım artık nasıl bi çaprazlıktır resmen makara konusu olmuştum 😛 Sonra 10'da ilk dönem 5 geldi ama haliyle sabundu,sonra 3 geldi.11'deyken hoca kıyağıyla geçtim son sınıfta zaten öss falan diye güzellik yapıp kolay sormuşlardı,daha rahat geçim.