TRT 1'den Yeni Bir İstihbarat Dizisi 'MİlaT'

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Bu sezon diziler anlamında iyi bir atak yapan TRT 1'in Şubat ya da Mart ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin ismi 'MİlaT' olacak.

Hakan Kurşun'un yönetmenliğini üstlenceği ve senaryosunu Erem Şentürk'ün kaleme alacağı dizinin, başrolünde Ezel dizisinde Ramiz Dayı'nın gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar yer alacak.

Dizide ayrıca Deli Yürek, Adanalı ve Tatar Ramazan dizilerinde yer alan Demir Karahan, Aliye, Annem ve Gönülçelen dizilerinde rol alan İlhan Şeşen, Alemin Kıralı dizisinde evin en büyük kızı Ayben Kıral karakteriyle karşımıza çıkan Elvin Levinler'de yer alacak.

Sıkı bir aksiyon dizisi olacak 'MİlaT'ın kadın başrolü için Burcu Kara ile görüşmeler sürüyor.

artist_40965.jpg

Demir-Karahan-0.jpg

16.jpg

Dizinin adında bir yazım hatası olduğunu düşünmeyin. :)

MİT’in (Milli İstihbarat Teşkilatı) elemanlarıyla yabancı istihbaratçıların savaşını ekrana taşıyacağı için özellikle böyle yazılmış adı. :)

İlhan Şeşen çok iyiymiş. :X
Detayları bekliyoruz bakalım, şuanlık izlemem gibi. :)

Kızıl elma gibi senaryosu olacaksa hiç başlamasın daha iyi. Sonuçta osman sınav gibi biri bu alanda dizi tutturamamışken başkası zor tutturur.

Kadro iyimiş ama iş yapacağını sanmıyorum, yine de beklemek lazım. :) Başarılar. :)

Dizini. Senaristi Erem şentürk siyasi konulara çok hakim biridir. Çoğu köşe yazarindan daha cok konulara hakimdir.. Gecen gün fatih akdeniz caddesi civarinda gördüm işim olmasa selam verip konusacaktim kısmet olmadı. Ama amanin burcu karadan uzak durun derim))) erkek başrol 12 den vurmuşlar

Kadro ortalama bir şey ama çokda etkili isimler yok. Senaryoda bitecek bir iş yapıyorlar demek.

Yine birçok TRT dizisi gününden olacak desenize.
Oyuncu kadrosu şu anlık iyi gibi duruyor.

Kızılelma bitiyor, yerine yine bir MİT dizisi başlıyor. Kadro sağlam gibi ama dizi tutar mı, orası biraz muamma. Bekleyip göreceğiz. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy