Meryem Uzerli'nin Partneri Nihayet Kesinleşti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1419650425.jpg

Yılın belki de en çok beklenen dizisinde Meryem Uzerli'nin partneri nihayet kesinleşti!

Yapımcılığını 03 Prodiksiyon'un üstlendiği yönetmen koltuğunda Yağmur-Durul Taylan biraderlerlerin oturacağı ve Deniz Akçay'ın senaryosunu kaleme alacağı dizide Meryem Uzerli'ye eşlik edecek isim, oynadığı dizilerle hem Türkiye'de hemde Ortadoğu'da büyük yankı uyandıran ünlü oyuncu Murat Yıldırım olacak.

Endemol Türkiye'nin yapımcılığını üstleneceği, başrollerinde Cansu Dere ve Murat Yıldırım'ın oynayacağı Fedai dizisi ise rafa kalktı ve Murat Yıldırım, Meryem Uzerli'nin partneri olmak için gelen teklife 'evet' dedi.

@sürgünüm fedai hani kanallarla anlaşmıştı ocakta çekime başlıyordu))) sana 6 aydır ne diom bir özür dilersin artik)))

Murat Yıldırım harbi oyuncu.Adam cool,adam karizma.Sadece kendini Kenan,kıvanç kadar iyi kullanamıyor.Bu proje onun için çok iyi bir fırsat.Umarım çok başarılı olur ve kendi çıtasını da yükseltir:):)

Bence çok iyi bir seçim olmuş, Meryem ile yakışacaklarını düşünüyorum. Fedai'ye de geçmiş olsun. Neyse, başarılar... :)

Fedai'yi bekliyordum ama umarım rafa kalktığı haberi yalandır. Meryem için kaçıncı partner haberi bu. :D

Murat ve Meryem yakışacaktır bence. Bütün Fedai haberi açanlara, Fedai'yi bekleyenlere ve Cansu Dere'ye geçmiş olsun..

@sürgünüm fedai hani kanallarla anlaşmıştı ocakta çekime başlıyordu))) sana 6 aydır ne diom bir özür dilersin artik)))
@sürgünüm ben o gün röportajı okudum Cansu Dere ile Mart ayında dizimiz var diyordu.
O kadar Fedai haberi falan çöpe mi gitti yani. :F
Murat Yıldırım kendi ağzıyla açıklamıştı ama o projede baştan beri pahallı olduğu için kanallar yatırım yapmak istemedi. Bu haberde %100 doğru.

Murat Yıldırım kendi ağzıyla açıklamıştı ama o projede baştan beri pahallı olduğu için kanallar yatırım yapmak istemedi. Bu haberde %100 doğru.
Yok haberlerine yalan demedim. Ne cabuk unuttun tartismamizi))) ben de olsam unuturum)))
sen kesin bu diziyi kanallar alacak yayınlayacak demistin en sevdiğim senarist falan filan sen cekemiyon kerem derenin demistin. Ben de bu hikayeyi ilk duyduğundan beri kotu hikaye tutmaz hic bir kanal da almaz demiştim.

Yok haberlerine yalan demedim. Ne cabuk unuttun tartismamizi))) ben de olsam unuturum)))
sen kesin bu diziyi kanallar alacak yayınlayacak demistin en sevdiğim senarist falan filan sen cekemiyon kerem derenin demistin. Ben de bu hikayeyi ilk duyduğundan beri kotu hikaye tutmaz hic bir kanal da almaz demiştim.
Racon'u yayınlıyorlarda Fedai'yi niye yayınlamıyorlar anlamış değilim. Dönem dizisi ve pahallı olmasından başka gerekçe düşünemiyorum. :)