Kabus ve Tuba????Gece gece millete rüyasında kabus görecek gibi))
Çok kötü çıkmış Tuba gece gece bi kötü oldu içimKabus ve Tuba????
Burnunun dibinden çekmişler buna rağmen son derece güzel ayrıca makyajsız makyajsız gece dışarı çıkan başka bir ünlü gösterin bakim ben sadece montunu beğenmedimÇok kötü çıkmış Tuba gece gece bi kötü oldu içim
Bu arada şimdi kpa tekrarı vardıBurnunun dibinden çekmişler buna rağmen son derece güzel ayrıca makyajsız makyajsız gece dışarı çıkan başka bir ünlü gösterin bakim ben sadece montunu beğenmedim
Vadesi çoktan dolmuştuBu arada şimdi kpa tekrarı vardı
Baharı öldürmüşler çok üzüldüm gerçekten
Sonunda kazandınız
ne üzülcem gereksizin tekiydiÜzülmedin mi hiç ?
Resimlere baktım mi kız saçlarını bile taramamis))Kabus ve Tuba????
Geceyi, bırak tvye çıkmıştı Tuğçe Kazaz bugünBurnunun dibinden çekmişler buna rağmen son derece güzel ayrıca makyajsız makyajsız gece dışarı çıkan başka bir ünlü gösterin bakim ben sadece montunu beğenmedim
Saçları gayet güzel bence tek özensiz olan şey kıyafetiResimlere baktım mi kız saçlarını bile taramamis))
Tuba'da kameralar karşısına çıkmış işte aynı şeyGeceyi, bırak tvye çıkmıştı Tuğçe Kazaz bugün
2 SAaT canlı yayinla iki kare fotoğraf ayni yani , sonuçta belli yaştan sonra makyajsız kadınin halini tuba iyi özetlemiş)))Saçları gayet güzel bence tek özensiz olan şey kıyafeti
Tuba'da kameralar karşısına çıkmış işte aynı şey
Tuba özel hayatında her zaman makyajsız görüntüleniyor zaten bir göz at istersen bu sayede makyaj güzeli olmadığını gösteriyor ayrıca Tuğçe Kazaz'ı izlemedim ama canlı yayına makyajsız çıkılmaz yüzünün parlamaması için mutlaka pudra sürülmüştür2 SAaT canlı yayinla iki kare fotoğraf ayni yani , sonuçta belli yaştan sonra makyajsız kadınin halini tuba iyi özetlemiş)))
Çirkin demedim güzel değil dedik yahuu carpitmayalim lütfenBu haberide buraya bırakıyorum.Tuba makyajsız çirkin diyenlere hitaben
http://gecce.com/magazin/haber/tuba-buyukustun-makyajsiz-goruntulenince
Güzel değil demek ne oluyorÇirkin demedim güzel değil dedik yahuu carpitmayalim lütfen
Siyah var beyaz var bir de gri var ))))Güzel değil demek ne oluyor
Kabus gibi bellirli yaştan sonra makyajsız olmuyor demek GRİ'ye mi giriyorSiyah var beyaz var bir de gri var ))))
Meryem Uzerli de çok güzel hakkını yeme bari )))Kabus gibi bellirli yaştan sonra makyajsız olmuyor demek GRİ'ye mi giriyor
ay neyse görünen köy klavuz istemez Tuba bu zamana kadar hep makyajsız dolandı EMMY gibi bir gecede bile doğala yakın bir makyaj tercih etmişti makyaja hiçte ihtiyacı yok zaten her hali ile Türkiye'nin en güzel kadını bana göre
Gece o saçla karşına makyajsız biri çıkınca kabus gibi olur tabi))) sonuçta tuba istediği kadar makyajsız çıksın sonuç değişmeyecek )))Kabus gibi bellirli yaştan sonra makyajsız olmuyor demek GRİ'ye mi giriyor
ay neyse görünen köy klavuz istemez Tuba bu zamana kadar hep makyajsız dolandı EMMY gibi bir gecede bile doğala yakın bir makyaj tercih etmişti makyaja hiçte ihtiyacı yok zaten her hali ile Türkiye'nin en güzel kadını bana göre