Deniz Çakır 'Adı Yok' Dizisinde!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1419528960.jpg

Kanal D'nin Ocak ayında başlayacak olan dizisine ünlü bir oyuncu katıldı.

Başrollerinde Orhan Kılıç, Sezin Akbaşoğulları, Kerem Alışık, Barış Bağcı ve Şevval Sam gibi oyuncuların bulunduğu diziye Deniz Çakır dahil oldu. Aşkın Dili Yok dizisinde başrol oynayan fakat dizinin başlamadan ani bir şekilde yayından kaldırılması üzerine Deniz Çakır İstanbul'a dönmüştü. Yönetmenliğini Serdar Akar’ın, senaristliğini ise Ercan Mehmet Erdem’in yaptığı, yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği dizi için Deniz Çakır ile anlaşıldı.

Adı Yok yeni yılda Kanal D'de!

Kanalı kötü. Artık Kanal D'de kimse yeni dizi izlemez, her hafta yayından kalkma endişesi ile niye dizi izlesinlerki.

Sonunda diziye iyi bir transfer oldu. :)
Diziyi izlemeyi düşünmüyordum fakat Deniz Çakır varsa izlenmezse olmaz dedim. :D

Bence de fena bir seçim olmamış, ama dizinin çok fazla şansı yok gibi. Yine de başarılar... :)

Dizinin oyuncu kadrosu iddiali ama Reaksiyon faciası unutmasınlar yapımcılar.
Bence de yazık ediyor kendisine.Entrika konulu bir dizide yer alsa o dizinin tutma ihtimali çok yüksek olur.

Yazık oldu Deniz Çakır'a Boyut film ile olan dizide Avukat olarak Star da oynasaydı tutardı
Kanal D deki diziyi kabul ederek büyük hataya düşmüş inş. 5-10 bölümde yayından kaldılmaz ..

Yine yanlış tercih. Harcıyor kendini.:(
Aynen öyle yazık etti kendine ben de diziyi bekliyordum :(
Kanal D de yayınlanan bir dizide oynamaması gerektiğini anlayacak ..

Son düzenleme:
Dizinin kadrosu iyi Deniz de gelince daha da iyi oldu ama kanal kötü. :D