Diriliş: Ertuğrul, Gelecek Hafta Yayınlanmayacak!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
thumbnail_1419510929.jpg

TRT 1'in reytingleri kasıp kavuran başarılı dizisi Diriliş: Ertuğrul'dan yeni bir haber var!

Dün akşam 3. bölümü yayınlanan dizi, gelecek haftanın yılbaşına denk gelmesi nedeniyle yayınlanmayacak. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Serdar Gökhan, Didem Balçın, Hülya Darcan, Hande Subaşı ve Levent Öktem gibi ünlü isimlerin paylaştığı yapımın yerine TRT'nin yeni yıl için hazırladığı yapımlar ekrana gelecek. Sevilen dizi, bilindiği gibi yayına girer girmez reytingleri sallamış ve Çarşamba akşamının tüm dengesini değiştirmişti.

Diriliş: Ertuğrul, yeni bölümüyle 7 Ocak Çarşamba akşamı 19.55'te TRT 1'de!

Ben de bu düşük kalite kokusu nereden geliyor diyordum? :F

Henüz belli değil, ama dizinin yayınlanmayacağı kesin... :)

Çekimler iyi güzel, Senaryo biraz zayıf ama ben destekliyorum çünkü ilk kez bir dizide sansürsüz şiddet dolu kanlı bir şeyler izlyiorum. Bence kötü değil. Sırf bu sebeple izlediğim doğrudur birde oyucnular çok kötü. Tek elle tutulur yani harcanan para.

Çekimler iyi güzel, Senaryo biraz zayıf ama ben destekliyorum çünkü ilk kez bir dizide sansürsüz şiddet dolu kanlı bir şeyler izlyiorum. Bence kötü değil. Sırf bu sebeple izlediğim doğrudur birde oyucnular çok kötü. Tek elle tutulur yani harcanan para.
Ben şaka yapmıştım zaten, tanıtımlarını gördüm 1-2 kez sadece. Ama şunu söyleyebilirim ki, Engin'den Ertuğrul olmaz... :)

Ben şaka yapmıştım zaten, tanıtımlarını gördüm 1-2 kez sadece. Ama şunu söyleyebilirim ki, Engin'den Ertuğrul olmaz... :)

Oyunculardan babaane ve dedi bir de kötü karakterler hariciinde iş çıkacak biri yok. Olmaz zaten.:F Neyse verilen emek önemli ama 10 bölümde bırakırım ki dizide saçmalar o zamana.:F

Oyunculardan babaane ve dedi bir de kötü karakterler hariciinde iş çıkacak biri yok. Olmaz zaten.:F Neyse verilen emek önemli ama 10 bölümde bırakırım ki dizide saçmalar o zamana.:F
Kadro iyi gibi aslında, ama başrol sıkıntı. Adamın ağzına büyük gelmiş laflar. Oyunculuğunu fena bulmam kendisinin, ama bu çok ağır bir rol sonuçta... :)

TRT ne yapıyor ya,,, dirilişi izleyen kitle zaten yılbaşını kutlamiyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy