Meryem Uzerli Star Tv Tanıtımında

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,550
Puanı
1,060
Türkiye'ye dönüşü merakla beklenen Meryem Uzerli'nin Star Tv çekimleri dün akşam yayınlandı.

Güzel oyuncunun dizisi öyküsü ve kadrosu belli değilken Cannes'da 25 ülkeye satılmıştı. Uzerli'nin yeni dizisinin yönetmeni Yağmur-Durul Taylan kardeşler olurken; senaristi ise Büyük Yalan,Küçük Kadınlar, Şöhret ve Ömre Bedel dizilerinin senaristi Deniz Akçay olmuştu.

10349132_840538665989052_1222084535015674700_n.jpg

@destere @Forumdash @Çiğdem- @sürgünüm @gizem ak @Nisa @mrt-06 @Bully @yatutarsa @sokak sanati @gözlemci @HachiKo @aserat54 @denizz19 @ozgur2113 @hayret bi şey @Yiğitt @Harunnn60 @KayıpSehir

Son düzenleme:
eleme kedere for burakınki daha iyi olmuşmuş falan :A
Yalan mı :D Sanki tanımıyoruz kendisini, başlangıçta ben Meryem Uzerli diyor :)

Hem olayı çekiştirmeyelim Emina Sandal 2 yılda Türkçe'yi aksanlı bir şekilde öğrendi bizim Meryem kaç yıldır hala aynı, Türkçe'yi tam olarak konuşamazsa yazacakları role inandırıcılığı kalmaz ya da dublaj yapacaklar.

Yalan mı :D Sanki tanımıyoruz kendisini, başlangıçta ben Meryem Uzerli diyor :)

Hem olayı çekiştirmeyelim Emina Sandal 2 yılda Türkçe'yi aksanlı bir şekilde öğrendi bizim Meryem kaç yıldır hala aynı, Türkçe'yi tam olarak konuşamazsa yazacakları role inandırıcılığı kalmaz ya da dublaj yapacaklar.
merak etme meryem inandırıcı olmanın yolunu bulur:A emina sandal türkçe öğrenmedi dublaj yapiyi hala:X

heepsi aynı stüdyoda aynı konsepte çekilmiş farkları yok:X

Çok beğendim. Samimi saf ve içten bir kadın.Herkese samimi davranıyor. Ama bazbazı ünlüler ise tam zıttı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,637
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy