22 Aralık 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

İzlediğin diziyi yerden yere vurmak mı doğruları söylemek? :)

Öyle olsa MY bozduğunda izlemezdin. @Forumdash ve ben bir çok kişi diziyi bozunca bıraktık. :)
aynen öyle cnm diğerleri hatayı gördüğü halde savunmaya hatta kapatmaya çalısıyor ama ben eşeliyorum o hatayı hemen göz önüne koyuyorum :A:A:A

gördüğüm bir hatayı o diziyi seviyorum diye kapayıp savunamam ben kurtlar vadisine bile sert eleştirielr yapan birisiyim 12 yasından beridir izlediğim diziye 🙂🙂🙂

aynen öyle cnm diğerleri hatayı gördüğü halde savunmaya hatta kapatmaya çalısıyor ama ben eşeliyorum o hatayı hemen göz önüne koyuyorum :A:A:A

gördüğüm bir hatayı o diziyi seviyorum diye kapayıp savunamam ben kurtlar vadisine bile sert eleştirielr yapan birisiyim 12 yasından beridir izlediğim diziye 🙂🙂🙂
Abartıyorsun bence. Dizinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Karadayı bugün bile yayınlanan diziler içerisinde ilk üçtedir. Sen diğer dizilerdeki hataları görmüyorsun galiba. 1970'lerde gaçen bir dizide o kadar hata olur.

İzlediğin diziyi yerden yere vurmak mı doğruları söylemek? :)

Öyle olsa MY bozduğunda izlemezdin. @Forumdash ve ben bir çok kişi diziyi bozunca bıraktık. :)
my sıradan dizilerin üstünde bir iş panpa :X ayrıca bozdu dediğiniz yer meryem gittikten sonrası güzel bir kadın gidince dizi bozmuyor bana göre:)

Abartıyorsun bence. Dizinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Karadayı bugün bile yayınlanan diziler içerisinde ilk üçtedir. Sen diğer dizilerdeki hataları görmüyorsun galiba. 1970'lerde gaçen bir dizide o kadar hata olur.
ay yapımın yayınlanan 3 dizisi içinde kesin ilk 3tedir karadayı bence de:X

cnm kabadayı sezonu izlicez diye bekledik biz bu sezonu ve karşımıza mafya babası belgin çıktı fragmanda belgin bölümelrde belgin ayolll mahirr şimdi işi gücü brakmıs belginin hayatını araştırıcam diyor yaaa çıldırdım resmen ferideyle şimdi diğer bölümler herşeyi brakıp belginin hayatını araştırmakla zaman geçiricekler ben senaryoya kenana yanı mahire birşey söylemedim benim eleştirim belgini kapsıyor bu kadını fanların çoğu sevmiyor zaten ben yorumlarda görüyorum herke bu kadından şikayetçi şimdi yetmiyoırmuş gibi mahir işi gücü brakıcak belginin hayatını arastırmaya baslayacak benimz aten bu konudaki eleştirim sadece belgini kapsıyordu :kizgin::kizgin::kizgin:

cnm kabadayı sezonu izlicez diye bekledik biz bu sezonu ve karşımıza mafya babası belgin çıktı fragmanda belgin bölümelrde belgin ayolll mahirr şimdi işi gücü brakmıs belginin hayatını araştırıcam diyor yaaa çıldırdım resmen ferideyle şimdi diğer bölümler herşeyi brakıp belginin hayatını araştırmakla zaman geçiricekler ben senaryoya kenana yanı mahire birşey söylemedim benim eleştirim belgini kapsıyor bu kadını fanların çoğu sevmiyor zaten ben yorumlarda görüyorum herke bu kadından şikayetçi şimdi yetmiyoırmuş gibi mahir işi gücü brakıcak belginin hayatını arastırmaya baslayacak benimz aten bu konudaki eleştirim sadece belgini kapsıyordu :kizgin::kizgin::kizgin:
Hayır sen reyting yorumu yaparken Karadayı'yı yerden yere vuruyorsun. Kim nerden bilecek senin Belgin'i eleştirdiğini yoksa o konuda haklısın. :)

my sıradan dizilerin üstünde bir iş panpa :X ayrıca bozdu dediğiniz yer meryem gittikten sonrası güzel bir kadın gidince dizi bozmuyor bana göre:)

ay yapımın yayınlanan 3 dizisi içinde kesin ilk 3tedir karadayı bence de:X
O yüzden dimi 3 yıl içerisinde 100'e yakın dizi yayından kaldırıldı Karadayı maşallah 8.44 reytingle yoluna devam ediyor. :)

Hayır sen reyting yorumu yaparken Karadayı'yı yerden yere vuruyorsun. Kim nerden bilecek senin Belgin'i eleştirdiğini yoksa o konuda haklısın. :)

O yüzden dimi 3 yıl içerisinde 100'e yakın dizi yayından kaldırıldı Karadayı maşallah 8.44 reytingle yoluna devam ediyor. :)
ayollll sen benim yorumumu okumadınmı ilk sayfaya git ilk yorumuma bak benim eleştirim belgineydi bak kopyalıyorum buraya ilk mesajımda ne yazmısım belgine

ayoll nasıl kandırdılar bizi tebrik ediyorum senaristlere kabadayı seonu deyipte kabadayı olarak karşımız belgin diye bir kadını çıkarıp fragmanda bölümelrde bize o kadını izlettiren senaristler çok güzel kandırdınız bizleri

asla zirvedeki bir de olamadı ilk 2 sezon o ses türkiye-survivor birçok kez geçti diziyi şimdi de paramparça var :X yani sizin büyüttüğünüz ka bir iş değil :))

Karadayı alıştı 2.liğe daha da kasmasın. :F

Ulan İstanbul bitik. :F

Paramparça nasıl bu kadar izleniyor hala inandırıcı gelmiyor bana. :T: Ama O Ses'ten sonra karadayıyı parçaladığı için teşekkür ediyorum bu diziye. :A

O Ses süper gidiyor, tebrikler. :Z

Karadayimin 90 bolumu cok iyiydi.8 reytingi bu sezon ikinci kez kectik) Hep boyle devam etsin! Mahir&Feride sahneleride guzeldi birde aksiyon boldu) Paramparcanin oranlari dusmusmu ne))

Karadayı alıştı 2.liğe daha da kasmasın. :F

Ulan İstanbul bitik. :F

Paramparça nasıl bu kadar izleniyor hala inandırıcı gelmiyor bana. :T: Ama O Ses'ten sonra karadayıyı parçaladığı için teşekkür ediyorum bu diziye. :A

O Ses süper gidiyor, tebrikler. :Z
Karadayi 3 sezonda bu reytinglerle cok basarili.Siz KPA 4 reyting aldi diye cok basarili yaziyordunuz))) Karadayi her 3 grupta 2 hemde 3 sezonda oranlarida 8 yukseltmis..neyse sizin sozlerinize pek takmamak gerekiyor haftanin en izlenen dizilerinde Karadayi her 3 grupta varken KPA hic birini dahil olmuyor bu da bazilarina kapak olsun

asla zirvedeki bir de olamadı ilk 2 sezon o ses türkiye-survivor birçok kez geçti diziyi şimdi de paramparça var :X yani sizin büyüttüğünüz ka bir iş değil :))
Karadayi o sesin finalini gecen dizi belkide tek dizi) O ses zirvedeyken bile Karadayi 10 reytingi gecerek 2 olan dizi

Aynen.Son 3 haftadir haftalikta dusus yasadi ondan once hep ilk 3 ilk 5 teydi

Son düzenleme:
İki Dünya Arasında 5 Reytingi Geçmiş Tebrikler!
1797505_767806506629403_1629843100766825638_n.png

-ÖZGÜR MEDYA-

:oley:Paramparça reytingleri altüst etmiş.Sakalım var ama sözüm dinlenmiyordu.:DBen o kadar dedim bu dizi yılın dizisi olur diye.:)
Totalde daha da artacaktır bence.Ab de de artar.Abc1 de ise 11i geçer yarın::D