Beni Böyle Sev'de Üzen Ayrılık!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Trt 1 ekranlarının severek izlenen, başrollerini Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Burcu Altın ve Bala Atabek gibi isimlerin paylaştığı dizisi Beni Böyle Sev'de ayrılık yaşanacak.

Dizinin ilk bölümünden bugüne kadar Ayşem'in babası Nail Usta karakterine hayat veren Güven Kıraç'ın diziden ayrılacağı öğrenildi.

Güven Kıraç, senaryo gereği diziden ayrıldığını açıkladı.

guven-kirac_401725.jpg

Bence gayet iyi bir oyuncuydu, ayrılması kötü olmuş. Hayırlısı olsun diyelim, yeni projelerinde başarılar kendisine... :)

Bu haftaki 79.bölümde sinyalleri verilmişti ama hiç çıkacağını tahmin etmemiştim açıkçası. Demek ki bu hafta 80.bölümde ayrılık gerçekleşecek. :(

Dizi bence cok önemli bir karakterini yitirdi. Final yakin gibi.
Abartma şimdi Ömer. :D 2-3 bölümdür dizide yoktu zaten sözde eşiyle balayına gitmişlerdi hiç eksikliğini hissetmedim bile. Dizi muhtemelen bu sezon bitecek zaten ve ben 100.bölümüyle final yapacağını düşünüyorum. :)

Çok iyi bir oyuncuydu. Keşke senaryoyu onun diziden ayrılacağı şekilde yazmasalarmış. Geçmiş olsun.

Abartma şimdi Ömer. :D 2-3 bölümdür dizide yoktu zaten sözde eşiyle balayına gitmişlerdi hiç eksikliğini hissetmedim bile. Dizi muhtemelen bu sezon bitecek zaten ve ben 100.bölümüyle final yapacağını düşünüyorum. :)
Valla abartma yok yani. Sonucta basrol karakterlerden birinin babasiydi yani. :A

Dizi günden güne atlaya atlaya bitmeye doğru gidiyordu zaten oyuncularda terketmeye başlamış diziy.:A