TV8’den Özel Bir Program: Son Umut!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1419336278.jpg

Acun Ilıcalı, 26 Aralık'ta vizyona girecek olan başrollerini Russell Crowe, Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın paylaştığı 'Son Umut' filminin oyuncularını özel bir programla ağırlayacak.

Televizyon yayın haklarını da Acun Medya'nın satın aldığı “Son Umut” filminin başrol oyuncuları programda, filminin perde arkası görüntüleri, yaşadığı komik anlar, filmin çekim aşaması ve stüdyodaki izleyicilerin sorularına tüm samimiyetleri ile cevap verecekler.

Program yarın akşam 23:15'te ekrana gelecek.

Bence de fazla ilgi görmez gibi, ama böyle hamlelerin yapılması dikkat çekici... :)

Bende dün O Ses'e bakarken fragmanda perşembe diye gördüm, bugünde yarın diye tanıtılmış sitede.

Saçma olmuş reklamını yapamayacaklar doğru düzgün. Üstelik filmden bir gece önce izlemek daha iyi olurdu. :):)
Birol Güven, Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu'na Hom Ofis'in Cuma'ya alındığını açıklamıştı. Ancak tv8'in yayın akışında Perşembe PT2 gözüküyor. :)

Bugün düzenlenmiş yayın akışı o yüzden Son Umut programı Çarşamba'ya alınmış. :)

Çok mantıklı bir karar. Güzel de program olacaktır ama ilgi çekeceğini sanmıyorum. cumartesi yayınlanabilirdi mesela. Hem 3 Adam'da yokken.. Yerini doldurabilirdi..

O Ses Türkiye varmış bugün o yüzden sonrasında yayınlanarak yüksek reyting alacaklar. Yani gün seçimi doğruymuş ben O Ses'in olmadığını varsaymıştım. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy