Yapımcı GOLD Film açıklama yapmış daha ötesi yok.Arkadaşlar daha demin Kavacık'ta çekim yaptıklarını gördüm hiç final havasında değillerdi.
Yapımcı GOLD Film açıklama yapmış daha ötesi yok.Arkadaşlar daha demin Kavacık'ta çekim yaptıklarını gördüm hiç final havasında değillerdi.
Ne güzel söyledin Emre zaten her hafta artış yaşıyordu. Hem kanal değişmiş, hem gün değişmiş bu kadar küçük yükseliş yaşamasına bile şükretmeleri lazımdı aslında. Ama yine para hırsı.Finali 5 reytingle kapatırda Star'a ders olur umarım.
Finali 5 reytingle kapatırda Star'a ders olur umarım.
Kanala geçtiği günden beri yükselişte yani 6 bölümdür. Biz de sevinmiştik ne güzel dedik kanal arkasında durur falan diye ama nerde.Urfalıyam Ezelden, Kanal D tarafından bitirilip, Star Tv'ye geçtiği haberlerini okuyunca hepimiz Star'a "Helal Olsun" gibi şeyler söylemiştik. Bu haberden sonra o lafları geri almalıyız bence. @aserat54 e katılıyorum. Diziye hiç iyi bakamadı kanal. Keşke biraz daha dayansalardı. Dizi bu hafta yükselmişti oysaki..
Her hafta yükselen bir diziyi bitirmek neyin nesi anlamıyorum. Diziyi izlemiyorum ama başarılı giden bir dizinin bitmesine çok sinirleniyorumNe güzel söyledin Emre zaten her hafta artış yaşıyordu. Hem kanal değişmiş, hem gün değişmiş bu kadar küçük yükseliş yaşamasına bile şükretmeleri lazımdı aslında. Ama yine para hırsı.
Dediğim gibi şuan için Star'ın en düşük reyting alan dizisiydi bitme nedeni bu olsa gerek. Ama dizinin yerine gelecek şuan hangi yapımları var elde bunu anlamıyorum.Her hafta yükselen bir diziyi bitirmek neyin nesi anlamıyorum. Diziyi izlemiyorum ama başarılı giden bir dizinin bitmesine çok sinirleniyorum
Benzemez Kimse Sana gelir muhtemelenDediğim gibi şuan için Star'ın en düşük reyting alan dizisiydi bitme nedeni bu olsa gerek. Ama dizinin yerine gelecek şuan hangi yapımları var elde bunu anlamıyorum.![]()
Daha iyi gider mi şüpheli.Benzemez Kimse Sana gelir muhtemelen
Sen diziyi izliyordun sanırım? Ölüme çare yok. Geçmiş olsun ve başınız sağ olsun..Kanala geçtiği günden beri yükselişte yani 6 bölümdür. Biz de sevinmiştik ne güzel dedik kanal arkasında durur falan diye ama nerde.![]()
Evet zevkleSen diziyi izliyordun sanırım? Ölüme çare yok. Geçmiş olsun ve başınız sağ olsun..![]()
Bu dizinin hiçbir şekilde konusu yoktu.Ne zaman diziye baksam hep bir düğün oluyor ya da türkü söylüyorla.Yani bitmesi de mantıklı olur.
Çok affedersin, ama dizi sadece bundan ibaret değil. Dizi sıra gecesi yapan bir ailenin öyküsünü anlattığı için o kadar düğün görüntüsü olabiliyor. Onun haricinde klişe bir konusu olmasına rağmen insanın yüreğine dokunan bir hikayesi var. Yani izledikten sonra konuş derim ben...Bu dizinin hiçbir şekilde konusu yoktu.Ne zaman diziye baksam hep bir düğün oluyor ya da türkü söylüyorla.Yani bitmesi de mantıklı olur.
Düğünde kocası vurulan bir kadın vurulan kocasının abisiyle evlenir ve istanbula taşınırlar tabi adam sesi güzel bir kıza vurulur.Ve iki kadın arasındaki olayları anlatıyor dizi.Ben bu dizide Öyle Bir Geçer Zaman Ki de ki kadının daha ön planda olacağını düşünmüştüm.İzlemediğin bir diziye sadece denk geldiğinde bakarsan tabiki anlamazsın konusunu.
![]()
Bu kadar tepki alacağımı düşünmemiştim sadece yorumumu yaptım nasıl ki burası bir forum ve diziler hem eleştiriliyor hem de beğenilip tartışılıyor ben de öyle yapmaya çalışıyorum.Sadece dizide fazla düğün sahnesinin olduğunu söyledim.Senaryosu değişmeliydi bence.Çok affedersin, ama dizi sadece bundan ibaret değil. Dizi sıra gecesi yapan bir ailenin öyküsünü anlattığı için o kadar düğün görüntüsü olabiliyor. Onun haricinde klişe bir konusu olmasına rağmen insanın yüreğine dokunan bir hikayesi var. Yani izledikten sonra konuş derim ben...
Ben seni eleştirmiyorum yanlış anlama. Ama zaten Urfalıların sevdiği şeylerdir sıra geceleri. Bu gayet normal.Düğünde kocası vurulan bir kadın vurulan kocasının abisiyle evlenir ve istanbula taşınırlar tabi adam sesi güzel bir kıza vurulur.Ve iki kadın arasındaki olayları anlatıyor dizi.Ben bu dizide Öyle Bir Geçer Zaman Ki de ki kadının daha ön planda olacağını düşünmüştüm.
Bu kadar tepki alacağımı düşünmemiştim sadece yorumumu yaptım nasıl ki burası bir forum ve diziler hem eleştiriliyor hem de beğenilip tartışılıyor ben de öyle yapmaya çalışıyorum.Sadece dizide fazla düğün sahnesinin olduğunu söyledim.Senaryosu değişmeliydi bence.
Yo ben sana beni eleştiriyorsun demedim.Sadece düğünlerle olacak bir şey değil konusu iyice açılmalıydı dizinin.Bu diziyi babam da seviyor ki babam öyle kolay kolay dizi izlemez.Ben seni eleştirmiyorum yanlış anlama. Ama zaten Urfalıların sevdiği şeylerdir sıra geceleri. Bu gayet normal.![]()
Dizinin sağlam bir draması var özel bir senaryosu var Dizi Doktoru programında çok samimi açıklamalar geldi.Yo ben sana beni eleştiriyorsun demedim.Sadece düğünlerle olacak bir şey değil konusu iyice açılmalıydı dizinin.Bu diziyi babam da seviyor ki babam öyle kolay kolay dizi izlemez.![]()
Dizi için hayırlısı olsun.Dizinin sağlam bir draması var özel bir senaryosu var Dizi Doktoru programında çok samimi açıklamalar geldi.![]()