15-21 Aralık 2014 | Haftanın En Çok İzlenen Dizileri

Karagül'e tebrikler öncelikle totalde bu sezonda 10 reytingin altına düşmeyeceğini rakiplerine göstermiş oldu.

Paramparça oranlarını çok iyi şekilde arttırıyor tebrikler. Totalde Karagül'ü geçebileceğini sanmıyorum ama belli de olmaz bölümlere bağlı her şey.
Karagül'ün fragmanı baya heyecanlı haftaya daha da yükselecektir :)
( Bu arada @PİKAÇU yenisin galiba foruma Hoş geldin :hosgeldin:)

Yok ben sadece düşüncelerimi yazdım dizi ağır dram evet ama ab de aldığı oranlar totaldekinden daha fazla.Bende totalde daha yüksek gider demiştim ama beni şaşırttı.Ama Pazartesi gününe boş demek bence yanlış.
zirve açısından boştu :X karadayı vadesine 2.sezonun ortasında doldurmuşştu

zirve açısından boştu :X karadayı vadesine 2.sezonun ortasında doldurmuşştu
Evet Karadayı zaten Savcı çıktıktan sonra bitmişti.Yanlış hatırlamıyorsam Savcı diziden çıktıktan sonra yavaş yavaş reytinglerinde kayıplar yaşamıştı.Ama artık öyle zirvede açık ara yer alan dizi yok.Kurtlar Vadisi bile Kocamın Ailesi dizisine geçilecek ki ben inanmıyorum o kadar basit bir dizinin geçeceğine.Bir tek cuma günü Karagül açık ara zirvede yer alıyor.Ama bu kural Kösem Sultan gelene kadar devam eder.Yani açık ara zirvede bir dizi göreceksek bunu Kösem Sultan başaracaktır gibime geliyor.Kitaplarını hep okudum.Çok geniş bir tarihi var Kösem Sultanın entrikalar trajediler vs.

Fragman da yine baya olaylar var, eskisi gibi olsa 13 alır diyeceğim ama artık kolay kolay 10+ alınmıyor o da yeterli gibi
Ben yine de rahat 12 alır diyeyim :D @denizz19
Evet Karadayı zaten Savcı çıktıktan sonra bitmişti.Yanlış hatırlamıyorsam Savcı diziden çıktıktan sonra yavaş yavaş reytinglerinde kayıplar yaşamıştı.Ama artık öyle zirvede açık ara yer alan dizi yok.Kurtlar Vadisi bile Kocamın Ailesi dizisine geçilecek ki ben inanmıyorum o kadar basit bir dizinin geçeceğine.Bir tek cuma günü Karagül açık ara zirvede yer alıyor.Ama bu kural Kösem Sultan gelene kadar devam eder.Yani açık ara zirvede bir dizi göreceksek bunu Kösem Sultan başaracaktır gibime geliyor.Kitaplarını hep okudum.Çok geniş bir tarihi var Kösem Sultanın entrikalar trajediler vs.
Yine de M.Y. gibi reytingleri uçmaz :)

Son düzenleme:
Fragman da yine baya olaylar var, eskisi gibi olsa 13 alır diyeceğim ama artık kolay kolay 10+ alınmıyor o da yeterli gibi
Ben yine de rahat 12 alır diyeyim :D

Yine de M.Y. gibi reytingleri uçmaz :)
Tabiki reyting sistemleri değişti artık hiçbir dizi o kadar yüksek reyting almaz ama ben +10 alacağını düşünüyorum.Tabi Beren Saat olursa.🙂

Paramparça çok dehşet bir ivme yakaladı. Devam eder mi bilmem yükselişi ama Nurgül adına sevinmiyor değilim. Tebrikler.

Karagül yine totalin gururu olmuş.:X

Kocamın Ailesi gibi bir yaz dizisi böyle yılların dizilerini zorlayarak başarısını gösteriyor zaten. tebrikler.

O Hayat Benim'de şahane gitmiş. :X