HBO'nun Utopia'sı "Gone Girl" Ekibine Emanet!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1412620847.jpg

Yakın dönemde ekrana gelecek en iddialı yeni projelerden biri HBO'da ekranlara gelecek "Utopia" olacak. Aynı isimli İngiliz dizisinden uyarlanacak olan Utopia ile ilgili detaylar da netleşmeye başladı.

Gelen haberlere göre dizinin ilk sezonunun tamamını usta yönetmen David Fincher yönetecek. Daha önce Netflix dizisi House of Cards'ın yapımcılığıyla ön plana çıkan ve dizinin ilk bölümünü yönetip Emmy ödülü kazanan David Fincher, yeni dizisi Utopia'da ilk sezonun tüm bölümlerini bizzat kendisi yönetecek.

Dizinin senaristi ise şu günlerde adından sıkça söz ettiren ve gelecek Oscar döneminin favorilerinden olan "Gone Girl" filminin senaristi Gillian Flynn oldu. Gillian Flynn de tıpkı David Fincher gibi ilk sezonun tüm bölümlerinde senarist olarak görev yapacak. Böylece David Fincher ve Gillian Flynn ikilisi "Gone Girl"ün ardından bir kez daha bir araya gelmiş oldu.

Amerika'da bir yönetmenin veya senaristin bir dizinin tüm bölümlerinde görev yapması bilindiği gibi epey nadir görülen durum, son olarak yine başka bir HBO dizisi True Detective'de görülmüştü.

@destere 'nin bahsettiği ama bi turlu izleyememiştim :( Birisinden daha duymuştum diziyi gene bakamamiştim :( HBO'ya kısmet inş:X

by tapatalk

@destere 'nin bahsettiği ama bi turlu izleyememiştim :( Birisinden daha duymuştum diziyi gene bakamamiştim :( HBO'ya kısmet inş:X

by tapatalk
Benim de listemde orijinali sözde ama sıra gelmiyor, daha iyi HBO versiyonunu izleriz. David Fincher'ın bu kadar arkasında durduğu bir iş büyük ihtimal IMDb'de 9 üstüne oynayan bir iş olacaktır. :):)

David ağa varsa tamamdır. İnşallah hayal kırıklığına uğratmaz bizleri... :)

by tapatalk
Benim de listemde orijinali sözde ama sıra gelmiyor, daha iyi HBO versiyonunu izleriz. David Fincher'ın bu kadar arkasında durduğu bir iş büyük ihtimal IMDb'de 9 üstüne oynayan bir iş olacaktır. :):)
benim izlediğim ütopia da hayır yoktu umarım bu çok daha kalitelisidir :)

Utopia şeklinde kalmaması iyiymiş. Zaten Gone Girl'ü de çok beğendikten sonra bu projeyle ilgili beklentilerim iyice yükseldi. :):)
ismini iyiki değiştirmişler benim izlediğim ütopia dan sonra benzer isimli hiçbir diziye bakmayı düşünmüyordum şimdi bakarım :)