Yabancı Dizi Önerileri?

1 sezonu kaç bölümden oluşuyor?
Tanıtımı çok iyi.:)İki ayrı dönemde geçen zamanlar mı anlatılıyor geçmiş ve şimdiki zaman arasındaki olaylar?
21 bölüm civarı oluyor sezonluk ama izlettiğinden sorun olmuyor bir de benim dizilerde aradığım bi şey var bu dizide bölümü merak içinde bitiriyorlar böylece diğer bölüme istemeden de o merakla başlıyorsun. :)

Aynen geçmiş ve gelecek zamanlar anlatılıyor hatta bazen geçmişin de geçmişi anlatılıyor. :D

21 bölüm civarı oluyor sezonluk ama izlettiğinden sorun olmuyor bir de benim dizilerde aradığım bi şey var bu dizide bölümü merak içinde bitiriyorlar böylece diğer bölüme istemeden de o merakla başlıyorsun. :)

Aynen geçmiş ve gelecek zamanlar anlatılıyor hatta bazen geçmişin de geçmişi anlatılıyor. :D
:)Geçmişin de geçmişi demek esrarengiz olması iyi:)
Tanıtımı gerçekten ilgimi çekti:)Merakla bitirmeleri önemli.Eğer dediğin gibiyle o zaman o diziyi 3 günde uyumadan bitirebilirim:)Çünkü hemen ne oldu acaba deyip diğer bölümü açıyorum ve bir bakışım sezon bölümleri bitirmişim.:)

LOST'u, Legend Of The Seeker'ı, Pretty Little Liars'ı izleyebilirsin. Üçü de çok iyi dizilerdir. :) :)
Lost zaten efsaneydi bitireli çok oldu.:)
Legend of the seeker'i de izledim yarısını galiba o dizi kaldırılmıştı.(b)
Pretty konusu ne?
Önerilerin için sağol ama avatarın çok üzücü🙁

pikaçu ayyy fantastiks evdiğine göre senin adresin benim cnm :F:F:F
ben fantastik delisi birisiyim ve asla o türün dışına çıkmıyorum
yılda tam 20 tane fantastik dizilerim olur hepside güncel cnm yanı fantastik benden sorulur:A
polisiye fantastik ikisi bir arada seviyorum dedin hiççç düşünme cnm hemen grimm başla
grimm polisiye ama her bölüm insan kılığında olan yaratıkları yakalıyorlar fantastiği polisiyeyle öyle güzel birleştirmişlerki harika bir dizi olmuş cnm sezonlarıda fazla değil
4.sezonu başladı bu yıl grimm tam sana göre 😉😉😉
O kadar şey yazdın 20dizi dedin ama adları yok:X
Arrow,Faking it,Awkward
Arrow'a başlamayı düşünüyorum.:)Başroldeki adam çok karizmatik:)

Tanıtımı gerçekten ilgimi çekti:)Merakla bitirmeleri önemli.Eğer dediğin gibiyle o zaman o diziyi 3 günde uyumadan bitirebilirim:)Çünkü hemen ne oldu acaba deyip diğer bölümü açıyorum ve bir bakışım sezon bölümleri bitirmişim.:)

Pretty konusu ne?

ayolll körmüsün grimm izle diyorum polisiye fantastik dizinin en iyi örneğidir hemen grimm
izlemelisin sen cnm 😉😉😉

Pretty konusu ne?

İşte konusu PLL'nin;

Bir arkadaş grubunun 5 kızını anlatır - Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery, Emily Fields ve Alison DiLaurentis. Bir pijama partisinde Alison kaybolur ve hiçbir yerde bulunamaz. 1 yıl sonra cesedi eskiden yaşadığı evin arkasında görülür.Cesedi bulununca diğer dört kız "A" adlı anonim birinden mesajlar alır, bunlar sadece Alison'ın bildiği sırları içeren mesajlardır.Cenaze töreninden sonra bile mesajlar almaya devam ederler. Ve bu sayede tekrar bir araya gelirler.

Asıl sana ayolll.
20 dizi dedin 1 dizi adı yazdın.:)Grim'in konusu ne?

Yabancıların en sevdiğim özellikleri sonsuz dizi ve film konuları var ama türklerde hep dram:(
hahahah ayyy anlamıyormusun içlerinden 1 tane önerdim işte sana :kiki::kiki::kiki:
sen fantastik polisiye dediğin için hemen grimm dedim sana
burda dedektif her bölüm suçlu yakalıyor ama suçlular insan kılığına girmiş yaratıklar
bazı insanlar istediği zaman suratı hayvan şekli alabiliyor polis olan dedektifte onları yakalıyor
fantastikliği polisiyeye birleştirmek bukadar başarılı olur gerçekten harika bir fantastik polisiye dizisidir cnm 😉😉😉

hahahah ayyy anlamıyormusun içlerinden 1 tane önerdim işte sana :kiki::kiki::kiki:
sen fantastik polisiye dediğin için hemen grimm dedim sana
burda dedektif her bölüm suçlu yakalıyor ama suçlular insan kılığına girmiş yaratıklar
bazı insanlar istediği zaman suratı hayvan şekli alabiliyor polis olan dedektifte onları yakalıyor
fantastikliği polisiyeye birleştirmek bukadar başarılı olur gerçekten harika bir fantastik polisiye dizisidir cnm 😉😉😉
tamam kızma🙁
@destere @Harunnn60 ve @sürgünüm sayesinde The Killinge başladım süper ötesi bir dizi 3.sezondayız :)
final mi yaptı o yada yapacak mı?

Ben de @OzaN'ın söylediklerine katılıyorum, onun seçimleri iyidir. Onun haricinde benim söyleyeceğim diziler de az çok aynı... :)

Komedi istiyorsan Friends, Seinfeld ve Community'i önerebilirim.
Komedi haricinde Shameless ve Black Mirror'ı da izlemeni tavsiye ederim.

Ama bence @OzaN 'ın tavsiyelerine göz at, zaten saydıklarımdan çoğunu o da önermiş. :)

Death Note

Bu ikisi üst düzey anime dizi. Birçok diziden çok daha kaliteli. Tw dead, Vampir Günlükleri filan bu ikisinin yanında çerez kalıyor çerez. Hele TW Dead bu ikisinin önünde diz çöker. :)

Lost
Breaking Bad
GAME Of Thrones
Prison Break
Six Feet Under
Oz
Flashforward
Grimm
Terra Nova
Haven
...

Özellikle ilk altısını öneririm.

ne tür seviyorsun panpa?
Fantastik tarzı biraz polisiye🙂
Komedi istiyorsan Friends, Seinfeld ve Community'i önerebilirim.
Komedi haricinde Shameless ve Black Mirror'ı da izlemeni tavsiye ederim.

Ama bence @OzaN 'ın tavsiyelerine göz at, zaten saydıklarımdan çoğunu o da önermiş. :)
🙂Tercihlerin için teşekkür ederim.:)
Death Note

Bu ikisi üst düzey anime dizi. Birçok diziden çok daha kaliteli. Tw dead, Vampir Günlükleri filan bu ikisinin yanında çerez kalıyor çerez. Hele TW Dead bu ikisinin önünde diz çöker. :)

Lost
Breaking Bad
GAME Of Thrones
Prison Break
Six Feet Under
Oz
Flashforward
Grimm
Terra Nova
Haven
...

Özellikle ilk altısını öneririm.
Teşeüürler tercihler için:)Hepsinin ilk bölümlerini izlicem Grimm i @Çiğdem- de önerdi bana:)Flashforward,Terra Nova ve Haven'i bilmiyorum konuları ne?

@PİKAÇU Flashforward da insanlar birden 6 ay sonrasını 90 küsür saniyeliğine görüyorlar. Tüm dünya. Hepsi aynı anda bayıldığında hepsi birden 6 ay sonrasını görüyor. İşte ayıldıklarında bu olay hakkına olaylar olaylar :D

Terranova, gelecekte başlıyor. Dünya yaşanmaz hale gelmiş, atmosfer çökmüş ve insanlar maskeyle yaşıyor. Sonra büyük bir icat oluyor ve insanlar 1 Milyon küsür yıl öncesine kaçıyor. Dinozorlar devrine. Işte 1 milyon yıl öncesine kaçtıklarında oraya daha önce gelmiş insanlarla mücadele filan ediyorlar. ..

Haven biraz değişik onu anlatamam. Grimm filan özellikle ilk 6sının yanında bir hiç. Lost tüm dizilerin kralı ve hükümdarıdır. :)

@PİKAÇU Flashforward da insanlar birden 6 ay sonrasını 90 küsür saniyeliğine görüyorlar. Tüm dünya. Hepsi aynı anda bayıldığında hepsi birden 6 ay sonrasını görüyor. İşte ayıldıklarında bu olay hakkına olaylar olaylar :D

Terranova, gelecekte başlıyor. Dünya yaşanmaz hale gelmiş, atmosfer çökmüş ve insanlar maskeyle yaşıyor. Sonra büyük bir icat oluyor ve insanlar 1 Milyon küsür yıl öncesine kaçıyor. Dinozorlar devrine. Işte 1 milyon yıl öncesine kaçtıklarında oraya daha önce gelmiş insanlarla mücadele filan ediyorlar. ..

Haven biraz değişik onu anlatamam. Grimm filan özellikle ilk 6sının yanında bir hiç. Lost tüm dizilerin kralı ve hükümdarıdır. :)
Aynen Lost efsanedir benim için de:)
Grimm'e bakmayı düşünüyorum ben de:)