20 Aralık 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

sungurlar tekrar zirveyi almışlar

kiraz mevsimi tekrar 3.sıraya kadar gitmiş

kertenkele 6 reyting göremiyor artık zamanla 4 reytingede düşerler

urfalıyım ezelden ve gülelrin savaşı son bölümlerini oynuyorlar bence yakında biterler
🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Güllerin Savaşı 5,45 reyting almış niye bitsin şimdilik. Urfalıyam Ezelden, reytinglerde iyi aslında ama inşallah kanal arkasında durur çünkü çok sağlam bir dizi.

Güllerin Savaşı 5,45 reyting almış niye bitsin şimdilik. Urfalıyam Ezelden, reytinglerde iyi aslında ama inşallah kanal arkasında durur çünkü çok sağlam bir dizi.
ayoll kanal d totelde 5 alan diziye bile tahammul edemeyen bir kanal güllerin savası 3 reting alıyor kanal d çok fazla sabır göstermez artık bu diziye zaten senin dediğin gibi ab oranları olmasa bukadar idare bile edemezdi ama kanal d totele daha çok önem veriyor ve en az 6 reyting alamaya dizilerede sabır göstermeyi sevmiyor 🙂🙂🙂

urfalıyım ezelden final dedikoduları vardı geçenlerde zaten biticekmiş yakında 🙂🙂🙂

@hayret bi şey A/B verileri ile ABC1 verileri karışmış. A/B grubunda 6.89 ile Bu Tarz Benim 1. , 6.59 olan Bu Tarz Benim verisi ABC1`e ait.

Kertenkele ile A/B grubunda 4.41 ile 4., 2. olduğu veri ABC1`e ait.

Yani A/B`de 2. Güllerin Savaşı olmuş. ABC1`de ise 3. olmuş.

Kiraz Mevsimi de aynı şekilde. :)
Düzelttim :)

ayoll kanal d totelde 5 alan diziye bile tahammul edemeyen bir kanal güllerin savası 3 reting alıyor kanal d çok fazla sabır göstermez artık bu diziye zaten senin dediğin gibi ab oranları olmasa bukadar idare bile edemezdi ama kanal d totele daha çok önem veriyor ve en az 6 reyting alamaya dizilerede sabır göstermeyi sevmiyor 🙂🙂🙂

urfalıyım ezelden final dedikoduları vardı geçenlerde zaten biticekmiş yakında 🙂🙂🙂
Kanal D, totale bakmıyor niye totale baksın hangi grup yüksekse ona bakar kanal. Üstelik Güllerin Savaşı geçen hafta zirvede yer aldı hatırlatırım. Diziyi izliyordum artık izlemiyorum bende ama eğri oturup doğru konuşmak lazım. :) Urfalıyam Ezelden'e gelirsek ben haberin inandırıcılığına inanmıyorum en azından yeni dizileri gelene kadar. :) Hee tabiki yeni dizi başladığında ilk biten Urfalıyam Ezelden olacaktır. Ama bitecek diziler içinde en kaliteli işlerden biri UE'dir. :)

Kanal D, totale bakmıyor niye totale baksın hangi grup yüksekse ona bakar kanal. Üstelik Güllerin Savaşı geçen hafta zirvede yer aldı hatırlatırım. Diziyi izliyordum artık izlemiyorum bende ama eğri oturup doğru konuşmak lazım. :) Urfalıyam Ezelden'e gelirsek ben haberin inandırıcılığına inanmıyorum en azından yeni dizileri gelene kadar. :) Hee tabiki yeni dizi başladığında ilk biten Urfalıyam Ezelden olacaktır. Ama bitecek diziler içinde en kaliteli işlerden biri UE'dir. :)
tamamda cnm kanal d yüksek alan dizileri bitiren bir kanal
cinayet, benim adım gültepe ve urfalıyım ezelden yakın dönemden bunlar kalmış aklımda hepside 4 ve üstü alan dizilerdi yolladılar yani :kiki::kiki::kiki:
kanal d istiyorki en az 7 reyting alsın :kiki::kiki::kiki:

tamamda cnm kanal d yüksek alan dizileri bitiren bir kanal
cinayet, benim adım gültepe ve urfalıyım ezelden yakın dönemden bunlar kalmış aklımda hepside 4 ve üstü alan dizilerdi yolladılar yani :kiki::kiki::kiki:
kanal d istiyorki en az 7 reyting alsın :kiki::kiki::kiki:
Kendin söylüyorsun işte 4 ve üstü alan dizileri bitiriyor diye. 5 ve üstü alanları bitirmiyor ki bence Güllerin Savaşı bu hafta da zirvede olurdu ama Bu Tarz Benim'in finali etkilemiş görünüyor. Haftaya zirveye yerleşebilir yine. :) Gültepe kötü dizi miydi yoo değildi ama bitti işte. :)

sungurlar coşmuş hülooğğğğculara inat:)))))
güllerin toplanma vakti gelmişş @denizz19 :A
urfalı 4 alıyor her grupta devam edebilir pt 2 de
kirazlar abc1 de dökülmüş:A

İlker Show yine show yapmış. :)
Güllerin Savaşı haftaya AB grubunda liderliği alır bence yine. :)

1908473_10152877698040867_2690935536405913790_n.jpg

Bu Tarz Benim finali ile coşturmuş ortalığı. Program şahane gitmiş. Tebrikler.

Onun dışında tabloda pek değişim yok. Kiraz Mevsimi hafif kan kaybetmiş gibi.

Urfalıyam Ezelden'in nefes borusu kesilecektir bu oranlardan sonra.:A

Urfaliyam Ezelden her gecen hafta yukseliyor, dizi bu hafta ABC1'de 4,62 almis bence 1-2 hafta sonra 5+ olacaktir.