Bergüzar Korel "Paramparça" Hakkında Ne Dedi?

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
65,716
Puanı
1,060
thumbnail_1419008972.jpg

ATV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Karadayı'nın başrol oyuncusu Bergüzar Korel, sabah yürüyüşü yaparken görüntülendi.

Oyuncuya, Star TV'nin Karadayı karşısında yayınlanan ve reytinglerde Karadayı'yı geçen yeni dizisi Paramparça hakkında soru soruldu. Başarılı oyuncu, soruya şu şekilde yanıt verdi:

Herkes mesleğini yapar. İyi veya kötü izleyici karar verir. Kıyaslama değil ki bu.

Bu arada Paramparça dizisinin başrolü Nurgül Yeşilçay ve Bergüzar Korel'in Arap hayranları sosyal medyada birbirlerine girdiler.

İki oyuncunun sevenleri önce hangi oyuncunun dizisinin birinci olacağı konusunda yarış başlattılar, sonra da kimin daha güzel olduğu konusunda anket düzenlediler.

Sonuç olarak Nurgül Yeşilçay gerek reytinglerde, gerek güzellikte Bergüzar Korel'i geçti.

Bence iyi bir cevap vermiş, ben nefret saçmasını falan beklerdim... :X

Şaka bir yana, bu tür çarpıştırmaların yapılmaması ve herkesin kendi işine bakması gerekiyor. Herkes için hayırlısı diyelim.. :)

Saçma bir kıyaslama olmuş. Bir tarafta kaçıncı sezonu bilmiyorum sanırım 3.sezonunda Karadayı, diğer tarafta henüz 3 bölümlük Paramparça. Yani illa ki sağlam bir drama bu diziyi geçebilirdi bunu birçok kişi bekliyordu. Paramparça'nın oraya kadar dayanacağının bir garantisi var mı bunu görelim önce. Not Paramparça izleyicisi. :A

Bende Nurgül Yeşilçay'ı daha başarılı ve güzel buluyorum ama kıyaslama gerçektende mantıksız :) Fırsatım olursa mutlaka Paramparça'nın ilk bölümünü izleyeceğim :)

Saçma bir kıyaslama olmuş. Bir tarafta kaçıncı sezonu bilmiyorum sanırım 3.sezonunda Karadayı, diğer tarafta henüz 3 bölümlük Paramparça. Yani illa ki sağlam bir drama bu diziyi geçebilirdi bunu birçok kişi bekliyordu. Paramparça'nın oraya kadar dayanacağının bir garantisi var mı bunu görelim önce. Not Paramparça izleyicisi. :A
+1 :D

Nurgül'üde Bergüzar'ıda severim ama Karadayı'yı sevmem o nedenle Paramparça bu savaşı almalı.:A Neyse Bergüzar güze cevap vermiş.

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy