Kurtlar Vadisi Pusu 240.Bölüm Yorumları

o ayrı tamam temel sağlamda pusu nun kaç yıllık mazisi var pusu bizi tatmin etmeseydi şu an vadiyi izlemeyi bırakmıştık zaten
Pusu konsepti yeni dünya düzenini şirketler üzerinden oynanan oyunları en başından beri konu almış işte bununla beraber eski vadiyi de diriltmeye çalışıyorlar. Yeni konsept global konseyleri çökertip bütün hanedanları ve konseyleri Türk egemenliğine almak.

Ya adamlar müthiş emek veriyor kuran çarpsın bu kaliteye ve emeğe üzülüyorum ama yarın alacağımız oran 7 reyting ötesi yok

yok abi ne gazı zaten bu bölüm gibi pusu da birçok bölüm gösterebilirim biz çok daha iyilerini gördük kurtlar vadisi ''çok çok çok iyiydi'' pusu ise ''çok çok iyi'' benim kıyasım budur

bölüm çok güzel cnm ama yarın 8 reytingi görürsemde hiç şaşırmayacam ayyy biz ne zaman iyi bölüm izliyorsak o bölümelrin reytingleri geriye doğru gidiyor anlamak çok zor 🙂🙂🙂
doğru söyledin hiçbir zaman bölüm iyi bu hafta yükseldik diyemedik ne gariptir ki bir dedüşüş oldu resmen vadi reytingleriyle oynuyorlar

ayolll nedir bu bizim efsanelerin yerini doldurma çabamız bir defada doldurmyalım efsanalerin yerini gönlümüzde kalsın efsane olarak oyüzden eski vadinin yerine hiçbirşey koymayalım brakalım birşeyinde yeri dolmsın yanı ben şöyle diyorum

kurtlar vadisi pusu türkiyenin en iyi dizisidir
kurtlar vadisi ise tüm dünyada en iyi diziler arasında top 3 girebilicek bir dizidir fark ortada zaten
birşeyimizde efsane oalrak kalsın yeri varsın dolmasın :love1::love1::love1: