- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Nasil kaynasin camlar havada ucusuyorduCahit'in çift silah sahnesi de mükemmeldi arada kaynamasın.![]()
Nasil kaynasin camlar havada ucusuyorduCahit'in çift silah sahnesi de mükemmeldi arada kaynamasın.![]()
Hainlerle işimiz yok aga iyi etmişler.Yalniz Abdulheyi göstermediler..
La olmmmmmm sen hala orda misin o is yandi bitti kul olduYalniz Abdulheyi göstermediler..
Abartma olmmmmmmmmYemin ederim eski Vadi tadini aliyorum
Aga ekip sahnesi flashbackler falan bölüm on numara bir hafta boşuna beklememişiz yarın 9 reytingin altında kalırsa bundan şüphelenilir.Yemin ederim eski Vadi tadini aliyorum
ne abartmasi abi ya beni Pusunun 70 li bolumlerinin gaziyla aliyom abiAbartma olmmmmmmmm))))))
Aga vallahi billahi öyle sezonun en iyi bölümlerinden birisini izliyoruzAbartma olmmmmmmmm))))))
cnm erhan kendi başına iş çeviriceği için andrieyi yakalayamıcaklar oyüzden erhanın kendi başına iş çevirmesi gerekiyor bence andrei bu sayede kendini ele vermicekAman diyorum Tilki Polat kapışması olacak, Tilki ile Erhan eşleştirmesi yaparlarsa çok ayıp ederler.
Eski vadi tamamen bitmedi bak işte tilkinin amonun geri dönmesi, bu sezon 2-3 kez flashback gösterilmesi, konseyin yeniden kurulması, istanbul sefirliğinin yeniden gündemde olması falan hepsi eskiyi diriltme çalışmalarıagalar kimse kendini kandırmasın eski vadi biteli kaç yıl oldu pusu ya bu şekilde haksızlık etmeyin bence
o ayrı tamam temel sağlamda pusu nun kaç yıllık mazisi var pusu bizi tatmin etmeseydi şu an vadiyi izlemeyi bırakmıştık zatenEski vadi tamamen bitmedi bak işte tilkinin amonun geri dönmesi, bu sezon 2-3 kez flashback gösterilmesi, konseyin yeniden kurulması, istanbul sefirliğinin yeniden gündemde olması falan hepsi eskiyi diriltme çalışmaları
ayyyy yarında 8 reyting gelirse o tns yi oklavamla dövücem vlla cnmYine mükemmel yine mükemmel bölümdü. TNS bu bölümün hakkı olan reytingleri verir umarım.
Aha bundan bir tane daha bu bolumun gaziyla ucma istersen eski vadinin yanindan gecemez pusu serisiagalar kimse kendini kandırmasın eski vadi biteli kaç yıl oldu pusu ya bu şekilde haksızlık etmeyin bence
haaa ben de senin yorumunu bekliyordum ne diyorsun sen duruma 🙂ayyyy yarında 8 reyting gelirse o tns yi oklavamla dövücem vlla cnm![]()
Nasil yoktuEski sahneler müthişti işte Pana yazım grubu budur adamlar harika bağlantı kuruyor eski vadiyi çok iyi biliyorlar
Flashbackteki müzikleri gördünüz demi başka bişey demiyorum
La polat Şaşmaz Abdul yoktu ki sahnede neyi gösterecek adamlar![]()