batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
hahahahah ayyy abiciğim yaaaBu bolum dehsetul vahsetul mehsetul fevkaladenin fevkinde ezingo mezingo muhtesem harkulade))))))))))))))
bunu söyleyen sen misin abi 😱Bu bolum dehsetul vahsetul mehsetul fevkaladenin fevkinde ezingo mezingo muhtesem harkulade))))))))))))))
geçen hafta hiçbir sebep yokken o verdikleri ara yüzünden bu güzel bölüme yazık olucak cnm🙁🙁🙁🙁evet bölüm 9 numara ilerliyo 1 numara çapsız akif ve silah seslerinden kaybediyo![]()
Sana hastayim recep neden biliyon mu kirdigin o bir puan capsiz akiften oldugu icinevet bölüm 9 numara ilerliyo 1 numara çapsız akif ve silah seslerinden kaybediyo![]()
evet seçimneri kast ettiler bu da olması beklenen bir durum zira ülkenin şu anki durumuna bakılıncaBölümde seçimlerin karışacağından söz ediliyor..
o çapsız olmasa silah sesleride önemli değil abiSana hastayim recep neden biliyon mu kirdigin o bir puan capsiz akiften oldugu icin))))))))
Demek ki bu saat fragmandi asil bolum bu saatten sonraVadiyi uzun bir aradan sonra bu kadar güzel gördüm. Genel de bu güzel sahneler ilk reklamdan sonra olurdu demekki reklamdan sonraki sahneler dehşet olacak
bırak bişey olmaz ya geçen hafta vermeseydi bu hafta vericektigeçen hafta hiçbir sebep yokken o verdikleri ara yüzünden bu güzel bölüme yazık olucak cnm🙁🙁🙁🙁
2 saat 30 dakıkamı sürücek aaaa 😱😱😱bırak bişey olmaz ya geçen hafta vermeseydi bu hafta vericekti
bide arkadaşlar sizle dün bir tüyoyu paylaşmayı unuttum bölüm 150 dkka![]()
bak aga buna şu anlık inanmam söz konusu değil eğer doğru çıkarsa ayağa kalkıp alkışlarım ama şimdilik bence imkansızbırak bişey olmaz ya geçen hafta vermeseydi bu hafta vericekti
Ohaaaa iki bucuk saat eder recep farkindasin deil mi @Master.1000 gormesin valla kalbine inerbırak bişey olmaz ya geçen hafta vermeseydi bu hafta vericekti
Abi ben öyle bekliyorumDemek ki bu saat fragmandi asil bolum bu saatten sonra![]()
kaynak öyle diyo bölüm çok uzun olucak2 saat 30 dakıkamı sürücek aaaa 😱😱😱