Steam'de Yılbaşı Zamanı

Titanium

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2010
Mesajlar
7,810
Reaksiyon puanı
3,700
Puanı
461
Konum
İstanbul
Güncelleme:
Oyun indirimlerini ve aldığımız oyunları, yorum olarak paylaşıyoruz.. (19.12.14)

----------

Yılbaşında indirim olduğunu artık herkes biliyor dolayısıyla o olayı geçip Steam Holiday Auction olayına geçiyorum. 3 günlük diyor fakat yılbaşı indirimi 2 ocağa kadar sanırım.

Bu benim için ilk olacak görmüştüm var sadece. Steam sizi gruplara ayırıyor, puan toplamaya çalışıyorsunuz ve grup üyelerinden bazıları bedava oyun kazanıyor. Saat 24'ü geçtiğine göre ayın 15'indeyiz yani bugün başladı. Ayrıntıları hep beraber öğreniriz benim içinde ilk olacak. 3 gün belirlemişler bunun için ayrıntıları öğrenince yazarım.

PM5a7SdFtCf2.878x0.Z-Z96KYq.jpg
 
Son düzenleme:
Bildiğiniz gibi black friday'de de çılgın indirimlere gelmiştik sadece 3 oyun almıştım. Yılbaşına sakladım kendimi diyebilirim. Güzel bir bütçe ayarladım, yeterli olacağını düşünüyorum.

Eğer katılmak isteyen varsa aranızda, oyun fiyatlarını tartışıp bişiler planlayabiliriz. Ortak oyunlar seçip online girebiliriz vs vs. 5-10 liraya son dönem oyunları bile geliyor yani ona göre ayarlayın. :)
 
Ders çıkışı gidip karta parayıda yükledim tamamiyle indirimlere hazırım şuan. :Z

Hallederiz onu, duyuru manyağı yaparım bu konuyu. :D @Cengo
 
Konuyu uplamış olayım ve son uyarım indirimler öncesi.

Yarın indirimler başlıyor, @Cengo ile aynı oyunları tutturmayı deneyeceğiz, katılmak isteyen varsa söylesin listeleri paylaşalım. Bir strateji oluşturup ona göre seçim yapalım..
 
Hata mı yoksa gerçek mi bilmiyorum ama

Team forrest 2 ücretsiz gözüküyor şuan, library'e aldım. %50 indirim yazmışlar 31 liradan bedavaya düşmüş ne iş anlamadım :D

Bir edit geçeyim, nasıl bir hata bilmiyorum ama oyun zaten free'di diyenler var. Boşuna sevindik. :A Valve Complete Pack'te bile gözüküyor, ücretsizse neden onuda anlamadım.

@RüzgarGülü

Payday 2 %65 indirimde %75 olurasa alırım garanti. @Cengo

tombrider'in 3 oyunuda 6.5 lira değerlendirilebilir IV aslında bilmiyorum bakmam lazım.
 
Son düzenleme:
24 ten 20 ye düşmüş.Hangisi son oyunu söylesene bir
tomb-raider-2013-wallpaper1.jpeg

Driver San F.'yu wish listeme ekledim, iyi oyundu gibi hatırlıyorum 12 lira şuan biraz beklerim dahada da yükselir büyük ihtimal.

İndirimler sonrası gabe reyis, :D

14.jpg
 
Son düzenleme:

Batman Arkham Origins
7.75 TRY

Subtotal:
7.75 TRY

Tax:
0.00 TRY

otal:
7.75 TRY


2. Olarak aldığım oyun. %75 indirimdeydi. İndirim Süresi için son 40 saat. Ama sanmıyorum ki daha da insin uygun fiyat. 16gb oyun bence iyi fiyata aldım.
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,720
Mesajlar
3,718,879
Üyeler
8,459
Son Üye
Yunusemresahin94