nilmet demek istedin herhaldeTek tutku tek aşk ve tek gerçek...Tuba &Engin![]()
Nilmet ne papa o nasıl kısaltma.nilmet demek istedin herhalde![]()
Bahar diziden ayrılacak diye konu açmıştın tatlılar döktürecektim ahanda burdaya.nilüfer <3 metin![]()
o da ayrılsın da dizi 2.5 reytinge mi düşsünBahar diziden ayrılacak diye konu açmıştın tatlılar döktürecektim ahanda burdaya.![]()
ilk kelime kanal d olacka galibadediğin şyin dayanağı yok
1.si artık eski sistemde değiliz, isimler önemsiz öyle bir şey olsa fgsn den gelen enginin kpası coşmalıydı
2.si kanal d eski kanal d değil en iyi dizisi 4 alıyor yeni başlayanlardan
3.sü kaderimin yazıldığı gün de maçlardan dolayı ara verdi ama çok iyi gidiyior
anti farah sayfalarına çok gülmüştüm
Tam senin seviyene göre, şaşırmadım pis melunO sayfaların sahibi genelde Öykücü yalnız
![]()
bu çift @Çiğdem- ile @destere yi çatlatırNedret hala sonunda kızı verdi.![]()

Öykü'yü severim kışkırtma beni.
kışkıracak ne var bu ikili arasında aşk yazılırsa dizi ço kdaha inandırıcı olurÖykü'yü severim kışkırtma beni.![]()
Şu @xemrexxx'in yüzünden düşmediyse reytingimiz bende bişey bilmiyorum. Adam sabah akşam karalama yapıyor bizden fazla çalışıyor doğal yani.bu çift @Çiğdem- ile @destere yi çatlatır@Nisa
Ekli dosyayı görüntüle 42201
Çift olsalardı keşkeÖykü, Tuba'nın yanında ancak yan rol oynar ki öyle de oldu
![]()
ay yapım kendi hata ederbu çift @Çiğdem- ile @destere yi çatlatır@Nisa
Ekli dosyayı görüntüle 42201
Çift olsalardı keşkeÖykü, Tuba'nın yanında ancak yan rol oynar ki öyle de oldu
![]()
gerçekleri paylaşmak görevimŞu @xemrexxx'in yüzünden düşmediyse reytingimiz bende bişey bilmiyorum. Adam sabah akşam karalama yapıyor bizden fazla çalışıyor doğal yani.![]()
tuvana cadolozundan iyidir en azından bence ohhh çok şükür enginciğim o cadolozdan kurtulmuş
demek tuvanayı daha çok kıskanıyontuvana cadolozundan iyidir en azından bence ohhh çok şükür enginciğim o cadolozdan kurtulmuş![]()