Ezra'dan Yeni Gelişmeler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060
thumbnail_1418837058.jpg

Show TV'nin uzun süredir merakla beklenen dizisi Ezra'dan yeni bir haber daha var!

Dün akşam yayına girmesi beklenen dizinin 23 Aralık'a ertelendiği açıklanmıştı. Ancak Ranini.tv sitesine göre yayın tarihi hala belirsiz. Ayrıca işin göründüğü gibi olmadığı ve arkasında başka nedenlerin olduğu da konuşuluyor.

Söylenenlere göre hikaye ve senaryo aşaması çok beğenilip kabul edilmesine rağmen ortaya çıkan sonuç kanalı tatmin etmemiş. Bu da ortamın biraz gerilmesine yol açmış. Yönetmen ve yapımcılığını Tayfun Güneyer'in üstlendiği dizinin yayın tarihi hala belli olmamakla beraber yayına girip girmeyeceği de şimdilik muallakta gibi görünüyor.

Başrollerini Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz ve Zeynep Koltuk'un paylaştığı Ezra'nın yakında Show TV'de başlaması bekleniyor!

Kaynak: Ranini.tv

Son düzenleme:
Beyaz Karanfil gibi aceleyle doğru dürüst tanıtım yapmadan gün belirlediler. Şimdi de erteledikçe erteliyorlar. Sonunu pek hayırlı görmüyorum. :)

Show Tv bu diziyide bırakırsa diğer hepsini bıraksın. :F
Tutabilecek benim gözümde tek dizisi şuanda. :)

Yine de 23 Aralık olmadığı kesin, yoksa kanal tanıtımlara şimdiden başlamıştı. Yayın tarihinin belli olmadığı kısmı doğru en azından...
Kesinlikle katılmıyorum.Yeni ve son tanıtım bugün çıktı zaten.Oyuncular habire bu Salı görüşürüz diyor.Bence 23 Aralık'ta başlayacak.

Kesinlikle katılmıyorum.Yeni ve son tanıtım bugün çıktı zaten.Oyuncular habire bu Salı görüşürüz diyor.Bence 23 Aralık'ta başlayacak.
Bilmiyorum, ben de haberi konuda da yazdığı gibi Ranini.tv'den aldım. Yani gayet sağlam bir kaynak. Yanlış çıkarsa kilitletirim zaten...

Haberin doğru olduğunu sanmıyorum yani burada @aserat54 sen stüne alınma yani ranini bazen uyduruk haberlerle gündeme gelmeyi seven bir site ve öyle köşe yazarları var. Haftaya başlayacaktır dizi. :)

Haberin doğru olduğunu sanmıyorum yani burada @aserat54 sen stüne alınma yani ranini bazen uyduruk haberlerle gündeme gelmeyi seven bir site ve öyle köşe yazarları var. Haftaya başlayacaktır dizi. :)
Belki de doğru çıkar. Kimse bunu bilemez. Neyse, yalan çıkarsa kilitletirim... :)

Dizi tutmayacak zaten büyük ihtimalle. :)

Bencede direk çöpe gitmesi doğru karar olacaktır. Pek olumlu bakmıyorum yada bakamıyorum.:A

Poyraz Karayel tutacak diyorsun da bunun neyi eksik. :A Umarım beğenirsiniz. :bhr: :A
Yahu ben Poyraz'a ne zaman tutacak dedim sürekli yazıyorum Hayat Yolunda'dan iyi reyting alamaz diye hatta özelden de yazdım sana tutmaz diye. :T:

Çok hainsin ya beni Show TV'ye çekmek için hassas noktamdan vuruyorsun. :A :F

Ezra 23aralik showda basliyo haber asilsiz Showun Da Yeni diziler arasinda Senaryosuna guvenerek aldigi Sevdigi diziler arasinda

Tayfun Guneyer Sinirli sekilde aciklama yapdi Onunda konusun ac o zaman Yalan Haber die Zaten Dizi tutacak die ugrasiyolar milletin gozunden salsinlar bosa caba 1paylawim yapiyolar 400den fazla begeni geliyo SosyalnMedya yikiliyor dizi baya ilgi cekti die herkes boyle sacmalicak anlasilan @aserat54

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...