cadoloz sensin inşallah yayından da seen kaldırılırsın.ss@xemrexxx son videolarını paylaşıyorsun bence cnm 1-2 haftaya kalmadan kurtulucaz bu dizidende maşuka cadolozundanda hahah![]()
ozaman dizi kalsın bu cadoloz gitsin cnm benim diziyle bir derdim yok ama bu maşuka denen kadından çok sıkıldım artıkcadoloz sensin inşallah yayından da seen kaldırılırsın.ss
işte senin ilerideki evde kalmış halin [HASHTAG]#masuka[/HASHTAG]ozaman dizi kalsın bu cadoloz gitsin cnm benim diziyle bir derdim yok ama bu maşuka denen kadından çok sıkıldım artık![]()
sna ne zaman baksam sürekli konuşmakla meşgul diyor ne ara kimle konuşuyorsunozaman dizi kalsın bu cadoloz gitsin cnm benim diziyle bir derdim yok ama bu maşuka denen kadından çok sıkıldım artık![]()
melunları etiketlemeyim didimemre etiketlediğin kişi sayısıda giderek azalıyor dizi gibi![]()
ayyy sanane cnmsna ne zaman baksam sürekli konuşmakla meşgul diyor ne ara kimle konuşuyorsun![]()
İnşallah sen de yayından kaldırılırsın. Fazla konuşma derim...@xemrexxx son videolarını paylaşıyorsun bence cnm 1-2 haftaya kalmadan kurtulucaz bu dizidende maşuka cadolozundanda hahah![]()