Vikings 3. Sezon Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1395817595.jpg

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilgiyle izlenenen ABD'nin History Channel kanalında yayınlanan tarihi dram Vikings'in 3. sezon yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını ve senaristliğini Michael Hirst’ün üstlendiği, başrollerini Travis Fimmel, Katheryn Winnick ve Clive Standen gibi isimlerin paylaştığı History Channel'ın ilk drama dizisi olma özelliğini taşıyan yapım, 19 Şubat Perşembe günü yeni sezonuyla ekranlara gelecek.

History kanalı ayrıca, yeni sezonda oyuncu kadrosuna katılan iki isim açıkladı. Kevin Durand ve Lothaire Bluteau. Son olarak 3. sezonun 10 bölümden oluşacağını da belirtelim.

Abigail yer aldığı dizilerde fazla süre almıyor. Bkz. The Killing :)

Floransa çekimleri.
Kraliçemiz & Yamyamımız @Forumdash @berkann

B4_wgD5IcAEu3yr.jpg

the killing daha çaylaklık dönemi sonradan serpilip gelişiyor kız :)

@destere bence de öyle, Lost gibi 20-22 bölüm olsa daha iyi olurdu. GoT'un da bu huyunu sevmiyorum, 1 yıl diziyi beklemek nedir?
bence the walking dead 16 bölümüyle tamda uygun bir sayıyla sezonu tamamlıyor breaking bad de öyleydi 16 bölüm çok iyi
20 yigeçersede fazla uzamış oluyor ? yalnız bu 16 bölümlü diziler bir 6 ayda ara veriyorlar ara insanın canını sıkıyor :) breaking bad in 5. sezonunun ikinci yarısını beklerken duvarlara çizik atıyordum nerdeyse :)

O güne kadar ne izleyeceğiz bakalım? Şaka maka The Killing'ten başka dizi kalmadı elimde. Red Band society ve Gracepoint'de bitti. Bir hafta da The Killing'te biter.
marco polo nun ilk bölümüne mutlaka bak onu seveceğini tahmin ediyorum :) özellikle çekim kalitesi güzel ve savaş sahneleride çok kaliteli olacaktır diye tahmin ediyorum ?

bupest i izledinmi ?

marco polo nun ilk bölümüne mutlaka bak onu seveceğini tahmin ediyorum :) özellikle çekim kalitesi güzel ve savaş sahneleride çok kaliteli olacaktır diye tahmin ediyorum ?

bupest i izledinmi ?
Marco Polo hakkında iç açıcı yorum göremedim. Bupest ne?

Film değil mi o ben dizi arıyorum arkası yarın olacak. Ben diziye başlarken bir dünya kuruyorum 2 saatde o dünyam yok olmasın sürsün istiyorum o yüzden tercihim diziler oluyor. :)
anladımda grand budapest i mutlaak izle yinede diğerlerini izlemiyorsanda budapest i izle :)

@destere 10 şubata kadar ben bitirirm stokdaki bölümleri :)
10 şubatta yeni sezona yetişirsin süper olur, ondan itibaren devamını birlikte yorumlarız :)