Hazal Kaya Maral Dizisinden Ne Kadar Kazanacak?

papuleoo

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
11,282
Puanı
710
uploadfromtaptalk1418686667547.jpg

Hazal Kaya'nın yakında TV8 ekranlarında başlayacak olan Maral dizisinden alacağı ücret belli oldu.

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, Balkanlar 1912 ve en son Aşk dizisinde oynayan güzel oyuncu Hazal Kaya TV8'de yakında başlayacak olan Maral dizisinden bölüm başı 50 bin lira kazanacak. Hazal Kaya daha önce Aşk-ı Memnu'dan 10 bin, Adını Feriha Koydum'dan 20 bin, Balkanlar 1912'den 30 bin ve Aşk dizisinden ise 40 bin alıyordu.

Hazal Kaya ilk tanıtımı yılbaşı gecesi yapılacak dizisiyle şubat ayında ekranlara geri dönecek.

Acun paraları saçıyor Hazal'a da 50 bin vermesi anormal bir durum değil bence. :D

Diziyi bekliyorum umarım tutar. :)

sallama rakamlar bunlar hadi ordan 50 ymiş

ne güzel ne de oyunculuk var sıfır hadi onu geçtim dizileri toz ediyolar hemen inanmıyorum geçin bu işleri

Bence doğrudur. :)
Gid gide yükselimiş ve 50 Bin Tl öyle çok büyük bir rakamda değil. :)

ben hazalı severim yanı hatta çok nadir sevdiğim kadın oyunculardan
ama doğruyu konuşmam gerekirse eğer ayoll bu kıza 15'ten yukarı verilen her para yazıktır bence eğer hzal bile 50 lıyorsa dh kaliteli oyuncular 100 almalı ozaman
hazal kötü oyuncu değil ama iyi oyuncuda değil orta ateşte yanan bir oyuncu orta derecede yanan bir ateşte yemeği ne soğutur nede yakar idare ederek pişir hazalda ne kötü ende iyi yanı orta derece idare eder bir oyunculuk var 15 ten yukarı verilen her kuruş yazıktır 🙂🙂🙂

Bence fena bir ücret değil, ama 30-40 bin daha uygun olurdu gibi. 50 bin TL'nin doğru olduğunu düşünmüyorum. Gerçi Acun para saçmaya bayılıyor, doğruluk payı da olabilir. Neyse, hayırlısı olsun kendisi için. Umarım bu dizisi tutar... :)

O konuda Hazal'ın Ay Yapım dizisinde Mehmet Günsür ya da Burak Özçivit'le partner olacağından bahsediliyor. Bu yüzden bu konuyu kilitlemeye gerek yok. :)

Fiyat aynı ama. Yani Buradada konu ücret oradada konu ücret. yrıntılar değişmiş. Nese konu kitleme derdinde değilim.:X Kalırsa kalsın.