gördüm çok haklısınÖzelimden paylaştım profilime gir bak ,ne olmadı kiii 😡
gördüm çok haklısınÖzelimden paylaştım profilime gir bak ,ne olmadı kiii 😡
Yok The Killing, diğerlerine başlamadım zaten moralmen halen alt üstüm !! 😳sen hangi diziyi 5 bölüm izledin constantinemi gothammı ve naısl buldun odnan bahset bakalım 🙂🙂🙂
hahahah türkçe dublajHalkın Polisi 82.bölüm fragmanı -Türkçe Dublaj
not : pompy medcezire gönderme yapıyor , resim ona ait çünkü
Enis patlama nedeniyle üzgün, Selim Çiğdemin aşk acısıyla uğrasırken yaz aşkı nisayla karşılaşır , nisa selimin halini görünce istanbulda kalmaya karar verir
Ekli dosyayı görüntüle 42162
örgütünün başı emre planlarına devam eder Çiğdem ise Selimden intikam peşindedir ta ki nisanın selime aşık olmasıyla tekrardan Selim için savaşmaya karar verir
heyecan komedi aksiyonlu bölümüyle cumartesi günü favoriforumumda
@beyazsoy @Cengo @Yiğitt @gözlemci @Harunnn60 @kvp-medya @aserat54 @yigit_00 @Nisa @Çiğdem- @destere @xemrexxx
konuşuyor işte. 17 aralıkta arka sokaklar nasıl uçtu operasyona destek verirken onu nasıl açıklayacak)))Pompy diyor ki
" o zaten sürekli pararel der Arka sokakları seyretsin doğruları öğrensin trteyle gitmez bu
Polis baskını Yemez bu ülkeler , arka sokaklar kimin düşürdüğünü biliyorum Fethullah ajansı kanal d ike birlik oldu reytingler düştü , sen fethul ajansı iyi bilirsin çalıştın"
@pompy diyor kikonuşuyor işte. 17 aralıkta arka sokaklar nasıl uçtu operasyona destek verirken onu nasıl açıklayacak)))
Medcezire giriş yapmıışızHalkın Polisi 82.bölüm fragmanı -Türkçe Dublaj
not : pompy medcezire gönderme yapıyor , resim ona ait çünkü
Enis patlama nedeniyle üzgün, Selim Çiğdemin aşk acısıyla uğrasırken yaz aşkı nisayla karşılaşır , nisa selimin halini görünce istanbulda kalmaya karar verir
Ekli dosyayı görüntüle 42162
örgütünün başı emre planlarına devam eder Çiğdem ise Selimden intikam peşindedir ta ki nisanın selime aşık olmasıyla tekrardan Selim için savaşmaya karar verir
heyecan komedi aksiyonlu bölümüyle cumartesi günü favoriforumumda
@beyazsoy @Cengo @Yiğitt @gözlemci @Harunnn60 @kvp-medya @aserat54 @yigit_00 @Nisa @Çiğdem- @destere @xemrexxx
Aynen @beyazsoy göndermesini fark edecekmis bu sayedeMedcezire giriş yapmıışız![]()
konu bağlsın ondan sora ne yaparsa yapsın
Medcezir üzerinden devam edecek bencekonu bağlsın ondan sora ne yaparsa yapsın