Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aman abi onun beğendiği bir şey var mı ki boşver salla.Ben izliyorum her hafta olduğu gibi. Ahmet Çakar'ın reklam imasında bulunması şık olmadı.
bugünkü program geçen haftanın gerisinde kalır aga yine süperde ortası durgundu biraz fazla futbol konuştularEvet aga çok sık izlemişliğim yok ama bugünden itibaren hiç kaçırmamaya karar verdim gece gece gülmekten öldürdüler beni valla.![]()
Sana su kadar diyim yarim saattir durgunEvet aga çok sık izlemişliğim yok ama bugünden itibaren hiç kaçırmamaya karar verdim gece gece gülmekten öldürdüler beni valla.![]()
Haha biraz fazla futbol konuştularbugünkü program geçen haftanın gerisinde kalır aga yine süperde ortası durgundu biraz fazla futbol konuştular
haftanın 3 günü bu program yüzünden uykusuz kalıyorum düşün![]()
evet aga futbolu fazla kaçırdılar bu haftaHaha biraz fazla futbol konuştular![]()
Değer ama aga ya.![]()
Durgun hali buysa artıkSana su kadar diyim yarim saattir durgun![]()
Aynen yarin aksam full komedi olacakDurgun hali buysa artıkYarın akşam da var dimi
![]()
Aga Odnan Aktar hakkinda ne dusunuyon ?ya bu gece çok din konusuna girdiler bence
geçen pazartesi ki derin futbolu izle istiyosan aga efsane oğlu efsane programdıDurgun hali buysa artıkYarın akşam da var dimi
![]()
kaale almaya gerek yok öyle hoca mı olur karşısında oturanlara baksanaAga Odnan Aktar hakkinda ne dusunuyon ?
O kadar gunahi var alah bilir ama cehennemlik adam gunahini almak istemem kendini birde mehti ilan etmiş herhaldegeçen pazartesi ki derin futbolu izle istiyosan aga efsane oğlu efsane programdı
bak cumartesi sadece sinan engin ve ertem şener var beyaz futbolda
pazar tam kadro beyaz futbol
pazarteside tam kadro derin futbol
pazartesi ki bölümler daha efsane olur genelde özellikle saat 12 den sonra koparlar
kaale almaya gerek yok öyle hoca mı olur karşısında oturanlara baksana![]()
Tmm aga izleyeyim bi ara o zaman.geçen pazartesi ki derin futbolu izle istiyosan aga efsane oğlu efsane programdı
bak cumartesi sadece sinan engin ve ertem şener var beyaz futbolda
pazar tam kadro beyaz futbol
pazarteside tam kadro derin futbol
pazartesi ki bölümler daha efsane olur genelde özellikle saat 12 den sonra koparlar
kaale almaya gerek yok öyle hoca mı olur karşısında oturanlara baksana
heytt be ertem şener in müthiş sesiyle spikerlik günlerini hatırladım bu adam gibi spiker gelmez keşke devam etseydi onun anlattığı şl maçlarını özlüyorum