İşin ucunda FOX olduğu için övgüler düzmüş. Başka bir kanalda olsaydı yerin dibine batırırdı kesin...haluk ilk yazısında tutturamamış![]()
İşin ucunda FOX olduğu için övgüler düzmüş. Başka bir kanalda olsaydı yerin dibine batırırdı kesin...haluk ilk yazısında tutturamamış![]()
Milliyet'in her Cumartesi verdiği TV ekindeki "Söz Okurun" köşesi...![]()
o Allahın emri zatenİşin ucunda FOX olduğu için övgüler düzmüş. Başka bir kanalda olsaydı yerin dibine batırırdı kesin...![]()
o yüzden unuttu biziİşleri genişletmiş.Tebrikler Haluk.
![]()
Televizyon Dizisi diye bir sitede de yazılar yazıyordu bir ara...İşleri genişletmiş.Tebrikler Haluk.
![]()
İşleri genişletmiş.Tebrikler Haluk.
![]()
o Allahın emri zatenbakalım diğer tahminleri tutacak mı ?
o yüzden unuttu bizihıh biz birimiize yeteriz zaten🙄
![]()
Televizyon Dizisi diye bir sitede de yazılar yazıyordu bir ara...![]()
bu dizinin final kararı gelince seçkinin fankafaları hemen meryemle görmek istiyoz demişler ayy Allah korusunFinal olacağı için çok üzüldüm. Kesinlikle biraz daha devam etmeliydi. Ben nedense Günahkar'ın Salı günleri iyi gideceğini düşünüyordum ama o günde yayınlanmadı.
Günahkar'dan geriye iyi oyunculuklar ve iyi bir uyarlama kaldı.![]()
Aynen katılıyorum sana Teyzelerin özellikle daha çok sevmesi gerekFox genelde bu kadar sabırsız davranmazdı ama dayanamadı maalesef...
Diziyi gençler izler,sosyal medyada da sevilir ama asıl sevmesi gerekenler evde Tv izleyenler, gençler zaten netten izleyebiliyor o yüzden daha çok gençlerin değilde amcaların teyzelerin de dikkatini çekmesi gerekir 😉
Aynen FOX' unhangi dizisini yerdi ki zaten hep övdüİşin ucunda FOX olduğu için övgüler düzmüş. Başka bir kanalda olsaydı yerin dibine batırırdı kesin...![]()
Meryem Seçkine kurban olsunbu dizinin final kararı gelince seçkinin fankafaları hemen meryemle görmek istiyoz demişler ayy Allah korusun![]()
bu dizinin final kararı gelince seçkinin fankafaları hemen meryemle görmek istiyoz demişler ayy Allah korusun![]()
Seçkin daha iyilerine layık.bu dizinin final kararı gelince seçkinin fankafaları hemen meryemle görmek istiyoz demişler ayy Allah korusun![]()