Çiğdem ,sönmez tekstil varmış kimin akrabasının bu firma Hemde bizim burdaayy tabikide memnunum sönmez soy ismi çok havalı bir soy isim bence @kvp-medya ile soy isimlerimiz aynı bizim forumda en havalı biz ikimiz oluyoruz
aaaaa ne güzelÇiğdem ,sönmez tekstil varmış kimin akrabasının bu firma Hemde bizim burda
Manyak yaa :xFF ne alemsin senaaaaa ne güzel
bizim ilçedede çiğdem eczane var tüm ilaçları ordan alıyorum ordan aldırıyorum
olurmu cnm memnun olmuyorsan eşinin soy adını alırsın artık herşey mümkünSoyismi işte memnun olsam ne olmasam ne.
Ben memnun değilim demedim olsan ne olmasan ne dedim.olurmu cnm memnun olmuyorsan eşinin soy adını alırsın artık herşey mümkün
Misal ben herkesle aynı soyadı taşımak istemiyorum Adı üstünde soyadı ama ne ismimden nede soyismimden memnunumSoyismi işte memnun olsam ne olmasam ne.
Ben memnunum soyadımdan.Misal ben herkesle aynı soyadı taşımak istemiyorum Adı üstünde soyadı ama ne ismimden nede soyismimden memnunum
Nedir peki?Soyadımdan memnunum, zengin gösteriyor. Aşk-ı Memnu dizisi zamanında arkadaşlarım bana Behlül'ün nesi oluyorsun diye soruyorlardı, ben de amcamın oğlu diye dalga geçiyordum. Benim soyadımda fazladan bir harf daha var gerçi ama olsun.
HazinedarNedir peki?
Ben menun değilim bu ne yaa hayvan ismi :Ss
eh kılpayı kaçmış o da Behlül Haznedar dı sanırımHazinedar
eh kılpayı kaçmış o da Behlül Haznedar dı sanırım