2014 Yılında En Çok Hangi Ünlü Haber Oldu?

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
thumbnail_1418536008.jpg

Ajans Press’in 3 binin üzeri yayında yaptığı araştırma sonuçlarına göre 2014'ün en çok haber olan ünlüleri belli oldu!

En çok haber olan ünlü Cem Yılmaz oldu. Cem Yılmaz, 9.395 haberle büyük bir başarıya imza attı. Hemen arkasında ise Sezen Aksu yer aldı. Sezen Aksu ise 5,814 haberle ikinci sırada yer aldı.

Listede ise süpriz bir isim var. Kış Uykusu filminin yönetmeni Nuri Bilge Ceylan'da listeye girdi. Nuri Bilgi Ceylan bu yıl Kış Uykusu filmiyle büyük ses getirmişti.

İşte 2014 yılında en çok haber olan 10 ünlü :

ajans-press-ünlüler.jpg

Beren Saat bu sene ekranlarda olmamasına karşın haberlerde açığa çıkmamış. Ancak ben ;
Tuba Büyüküstün ve Farah Zeynep Abdullah'tan da bu listede olmasını beklerdim.

Liste iyi olmuş, Nuri Bilge Ceylan şaşırttı diyebilirim. Ben de Tuba Büyüküstün, Farah Zeynep Abdullah, Meryem Uzerli ve Kerem Bürsin gibi isimlerin olmamasına şaşırdım... :)

Son düzenleme:
Acun biraz daha üst sıralarda olmalıydı gibi.

Cem Yılmaz baya olaylı yıl yaşadı. Doğrudur.

Beren'in dizisi yoktu ama evlilikle falan haberleri baya vardı. Dizide olsa listede olurdu.:X

Beren Saat bu sene ekranlarda olmamasına karşın haberlerde açığa çıkmamış. Ancak ben ;
Tuba Büyüküstün ve Farah Zeynep Abdullah'tan da bu listede olmasını beklerdim.
Liste iyi olmuş, Nuri Bilge Ceylan şaşırttı diyebilirim. Ben de @eros'un söylediği gibi Tuba Büyüküstün ve Farah Zeynep Abdullah'ın olmamasına şaşırdım... :)
sosyal medyanın gündeminkilerle halkın gündemindekiler her zaman farklı oluyor :X

kıvanç yıllardır olduğu gibi yinee erkek oyuncularda lider birkaç günee oyuncular lsitsi çıkar kadınlarda da berendir yine:)