O zaman tıklama ben resim arıyordum ve müzik video falan resimlere tıklayınca gözüküyordu nolur ne olmaz tıklamahangi resimler bende resim yoktu ki word dosyaları ve videolar vardır hep
O zaman tıklama ben resim arıyordum ve müzik video falan resimlere tıklayınca gözüküyordu nolur ne olmaz tıklamahangi resimler bende resim yoktu ki word dosyaları ve videolar vardır hep
aga bazılarına tıkladım da japonca yazılar çıktı alttaO zaman tıklama ben resim arıyordum ve müzik video falan resimlere tıklayınca gözüküyordu nolur ne olmaz tıklama
Ahaha ben çözümleyemeyecem o kadarını kardeşimaga bazılarına tıkladım da japonca yazılar çıktı altta
Onlarım tümünü tickle hepsini seçme tuşu vardı sonra kaydet
nerden kaydediliyor tam söyle aga bi yanlışlık olmasınOnlarım tümünü tickle hepsini seçme tuşu vardı sonra kaydet
ctrl li bişyidi ama hatırlamıyorumnerden kaydediliyor tam söyle aga bi yanlışlık olmasın
tek tek de zor oluyor kısa yolu yok mu şunun
daha o kutucukları dolduruyorumctrl li bişyidi ama hatırlamıyorum
anca halledersin agadaha o kutucukları dolduruyorum
Yok bea o yapıştırma idi crtl s olabilirCtrl+V ?
Yanlış tuşa basmissin)) köşedeki kutucuklar tık işareti olacak içi kare olmayacak ve save as değil save basıp browser dan masaüstünü sececeksinyav şunun kısayolu falan yok mu tek tek bitmiyor @beyazsoy
Oha butun tiklar boşa mi gitti simdi ?Yanlış tuşa basmissin)) köşedeki kutucuklar tık işareti olacak içi kare olmayacak ve save as değil save basıp browser dan masaüstünü sececeksin
Boşa değil de tek tek kayıt yapıyor. Diğerinde otomatik kayıt yapacaktı. Sindi çok uğraşacakOha butun tiklar boşa mi gitti simdi ?