Ezra'nın Yayın Tarihi Netleşti!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1415630176.jpg

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Ezra'nın yayın tarihi netleşti!

Yapımını Leo Medya'nın gerçekleştirdiği, senaryosu ve yönetmenliği Tayfun Güneyer'in üstlendiği başrollerinde Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Filiz ve Zeynep Koltuk'un yer aldığı dizinin ilk bölümü 23 Aralık Salı akşamı 20.00'de yayınlanacak.

Ezra, Gazze saldırıları sırasında birbirlerine aşık olan iki gencin yaşadıklarını konu alıyor.

Bu dizi umutsuz vaka gibi hissediyorum. Çokda başarılı olmaz gibi hele ki o repli fragmanı gördükten sonra.:F

Geçen hafta 23.30'da yayınladı. :D
Bu hafta da 22.00'da yayınlardı. :)
Şampiyonlar Ligi maçları, Rusya hariç 21:45'te yayınlanıyor. Hem dizinin tekrarı da yayınlanacak bu da unutulmamalı. Ayrıca dizi doğru dürüst tanıtım yapamamıştı aceleye gerek yoktu. :)

Şampiyonlar Ligi maçları, Rusya hariç 21:45'te yayınlanıyor. Hem dizinin tekrarı da yayınlanacak bu da unutulmamalı. Ayrıca dizi doğru dürüst tanıtım yapamamıştı aceleye gerek yoktu. :)
Aaaa aga ben karıştırdım. :F
Ben bu konuyu KAÇAK GELECEK HAFTA YAYINLANMAYACAK konusu sandım. :F
Onun için diyorum geçen hafta 23.30'da yayınlandı. :F

Bu dizi klasik bir kaç bölüm içinde yayından kalkan ekran projeleri arasında yerini alacaktir

Keşke başlasada @semre ile tartışmaya geçsek,son programın kalitesizliği beni çıldırttı...

Galiba maç yüzünden ertelendi. Dizinin tutup tutmayacağından da pek emin değilim. Bu tür sürprizler olabilir. Bakalım yeni Adanalı olabilecek mi? İyi şanslar diziye... :)