Ama filize de yazık , her gün mafya kacirsin patron asilsin bu da can)))hazal filiz küçükköse beni affetten çıktığına pişman olsun
Ama filize de yazık , her gün mafya kacirsin patron asilsin bu da can)))hazal filiz küçükköse beni affetten çıktığına pişman olsun
yazın başlayacaktı benceYanlış günde başlamadı mı aga? @Billy Kane
Başka gün yayınlansa bende mutlaka izleyecektim ama o gün Kara Para Aşk var, aynı gün yayınlanan başka gençlik dizileride var.![]()
beni affetten hiç çıkmıycaktı.herşeyi hak etti😉Ama filize de yazık , her gün mafya kacirsin patron asilsin bu da can)))
Fox genelde bu kadar sabırsız davranmazdı ama dayanamadı maalesef...Aksine seveni çok ta sosyal medyada!
Gerçekten çok çok çok ama çok üzgünüm.Severek izlediğim izlerken zamanı su gibi akıyordu gerçekten.Kanal bari birkaç bölüm daha dayansaydıda güzel bir final yapsaydı böyle olmadı diyecek söz yok![]()
Daha önce başka gunluk dizindeydi . kürtün donup dolaşacagi yer kürkçü dükkânı başka bir günlük dizi bulur artikin)))beni affetten hiç çıkmıycaktı.herşeyi hak etti😉
Aynen valla bu haftaymış. 😱 ben günlerden bi haberim aga.@sürgünüm aga 15 Aralık Pazartesi derken bu hafta mı final? 😱
Acaba 15 Ocak'ta sen mi yanlış yazdın sandım.Aynen valla bu haftaymış. 😱 ben günlerden bi haberim aga.![]()
Yanlış olmaz. Uygulayıcı yapımcının twitini paylaştım konuda bu hafta 7.bölümü yayınlanacak. Bu aynı zamanda final bölümü işte.Acaba 15 Ocak'ta sen mi yanlış yazdın sandım.
Hala şaşkınım bir anda bitmesine. 😱
Anladım tamam.Yanlış olmaz. Uygulayıcı yapımcının twitini paylaştım konuda bu hafta 7.bölümü yayınlanacak. Bu aynı zamanda final bölümü işte.![]()
Görmüştüm ben, hatta bugünkü sayıda da Roman Havası'nı beğenmediğini yazmış...herşey ayrıntılarda gizlidir
Ekli dosyayı görüntüle 42135
@sürgünüm @sokak sanati @Bully @Yiğitt @aserat54 @beyazsoy
@Çiğdem- @xemrexxx
@Billy Kane seni unuttum pardon![]()
haluk ilk yazısında tutturamamışGörmüştüm ben, hatta bugünkü sayıda da Roman Havası'nı beğenmediğini yazmış...![]()
herşey ayrıntılarda gizlidir
Ekli dosyayı görüntüle 42135
@sürgünüm @sokak sanati @Bully @Yiğitt @aserat54 @beyazsoy
@Çiğdem- @xemrexxx
@Billy Kane seni unuttum pardon![]()
Milliyet'in her Cumartesi verdiği TV ekindeki "Söz Okurun" köşesi...Gazete mi bu ne.![]()
![]()